Herkese merhaba...Daha önceden üyeliğim vardı e-mail adresim kapandıgı icin giriş yapamamıstım...Yeniden üye oldum...
2005 model 1,3 punto sahibiyim grande'den önceki kasa...Arac suan 90k 'yı gecti...Yetkili serviste yaptırmıyoduk fiyatlardan dolayı..1-2 kere gittigimizde ise Bursa birmottan nefret ettim.
Aracı bakıma sokucam,forumdan okudugum kadarıyla herkes Orhangazi-Teknik Otoyu tavsiye ediyor bikac arkadasımda dahil..Baskı ve frenler yeni değişti sayılır sıkıntı yok...Aracın sıvıları vs genel 90.000 veya 100.000 bakımı ortalama kaca patlar...
Belkide 90k'yı yağ,yağ filtresi,mazot,polen filtresi değistirip asıl bakıma 100.000'dede sokabilirim..Nasıl yapmalıyım karar veremiyorum...
Ayrıca aracı sıfır aldık ama aracımdan suan süpheliyim biyerlerinde birsey var diye..Cünkü ilk aldıgımızdan beri aracın bazı yerlerinde bi farklılıklar gördüm ama pek önemsemedik.Şuan boyası biraz kötü bi durumda gibi...Arac bize İstanbul'da bi birmottan geldi..
Sormak istedigim eger ki aracı biz almadan önceki tarihlerde,İstanbuldaki birmotta herhangi bir tamir işlem vs varsa bütün birmotlarda sistemden bunu görebilirmiyiz yoksa sadece o şubedenmi öğrenebilirz..
Tesekkürler.