Bugün aynalar kırmızı folyo yaptırdım... plaka altını siyah mat folyo ile kaplattım...
stopları kırmızı folyo ile kaplattım... nasıl olmuş...
AUTOBAHN...... Ahmet abiye teşekkürler.....
Printable View
Bugün aynalar kırmızı folyo yaptırdım... plaka altını siyah mat folyo ile kaplattım...
stopları kırmızı folyo ile kaplattım... nasıl olmuş...
AUTOBAHN...... Ahmet abiye teşekkürler.....
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bende yaptırmak istemiştim ama aynalara tutmaz dediler nasıl yaptılar biraz bilgi verebilirmisin? Bu arada gri ye kırmızı harika olmuş.
eyvallah....valla aslında çok zor oldu... Ahmet abi çok zorlandı... bunlar ilk resimler... hala devam ediyor.... 3 kez uyguladık söktük.... yine söküp yeniden yapacağız.. galiba boya daha iyi olacak...
Haklı olabilirsin boya daha iyi olur sanırım.
Peki farlara uygulanan malzeme kırmızı cam filmi gibi birşeymi?
on tarafa farlara mı yaparsın artık bir tarafa kırmızı birseyler yapman lazım butunluk olusması acısından yoksa sadece aynalar kırmızı olması cok iyi gelmedi bana
Üstad dediğini yapmışın :D valla süper bir çalışma oluyor anlaşılan heyecanla diğer fotoları bekliyoruz :D
uygulama kırmızı şeffaf folyo... sinyal ler de kırmızı oldu... farlara filim veya folyo yapmıyorlar...ışığı kırıyormuş.. valla ben aynaları çok isteyerek yaptım... çok da memnunum...
son halinin fotolarını çekmedim.. kardeşim...
Eser çok güzel olmuş kardeş, güle güle kullan. bu arada kırmızı -gri uyumu çok hoş gerçekten. ustanın da eline sağlık
Eser, maşallah nazar değmesin güzel olmuş. :)
İyi günlerde kullan.
Güle güle kullan Eser, çok hoş olmuş
Yakışıklı olmuş güle güle kullan...
Gri üzerinde kırmızı cok hoş duruyor.Yeni aracınızı güle güle kullanın:)
güle güle kullan abi cok şık durmuş
gzlll olmus stoplara bnde dusunuomm ne kadara mal oldu acaba??