Garanti bankasının akılalmaz işgüzarlığı
Arkadaşlar garanti bankası yıllardır çalıştığım bir firma ,Ama son zmanlarda ne yapacağını şaşırdı acaba yeteri kadar kazanamıyorlarmı bilmiyorum ..
Öncelikle garanti bankasında bululan hesaplarımızdan hesap işletim ücreti adı altında 1. taksit 42 tl kesiyorlardı ,sonra gittik konuştuk bir dünya çalışıyoruz pos makinamız kredi kartlarımız çek vs vs herşeyimiz orada Ama gel görki hesap işletim kesiliyor , bunun çözümü nedir otomatik ödeme talimatı 2tane versek yetecek biz 9 tane verdik hallettik , yada halletiğimizi düşündük diğer bir hesap iinde 2 tane isteniyor , dedik hesplara dağıtmayalım buradan ödensin hepsi öbür hesapta para durmasın , olmaz allah olmaz bölük pörçük tüm hesaplara otomatik ödeme verdik , işte asıl işgüzarlık burada başlıyor .. hesaplarında otomatik ödeme olsa bile 42 tl yine kesiliyor nedenini bilmiyorum ama telefonla aradığımda evet kesildi ama tekrar geri vereceğiz :) bunun anlamı nedir . Bence bir tek anlamı var benim gibi on binlerce müşteri belkide yüzbinlerce düşünün 42 tl x yüzbinler = tahmin edemedim :) 4 Gündür hala hs yatırılmamış hala bekliyoruz 126 tl çekilmiş üç hesaptan bu zaman bu kadar parayı kullanmak çok karlı iş olsa gerek .. ama Garanti bankasını bu konuda kınıyorum :thumbdown:
Çekim ödenecek olsa 42 tl için çek karşılıksız çıkacak bende hs ları kontrol etmediğim ve hs ta param olduğunu bildiğim için çek'im yazılacak yada bir sürü sorun :agiskavgasi:
Bir sorunda garanti bonus card bunca yılldır kullanırız premium ama gelin görünki yeni aldığım yapı play kadar puan vermiyor ve avantajı yok sorduklarımda bir hata var bir sorun var ama hala ne hikmetse sorun çözülemiyor .. zaten sözüne bonus muhabbeti bitsin direk kapatacam yapıkredi play e devam ..
Kafalarına göre sigorta olayı GE.180656** bu sayılarla ilgili bir para kesilmise bankanıza gitip iptal ettirebiliyorsunuz ettiriseniz paranızı alırsınız yok uğraşamam derseniz ne işe yaradığını bilmediğim sigortanız hayırlı olsun :)
Garanti bankası yıllardır sevdiğim savunduğum aile ortamı gibi gördüğüm bir firma ama bu tarz ince hesaplar peşinde olduğunu görmek beni çok üzdü yavaş yavaş kopuyorum önce çek sonra kredi kartı en son hs larımı çekeceğim bu gidişler en kısa zmanda kendini düzeltmesi toparlaması gerek ..
Başka Bir Arzum Yok :)
....
....
...