-
UK. Abarth Grande Punto resimlerim
-
Hepsi birbirinden güzel özellikle sarı çok hoşuma gitti yalnız abi fotoları büyütme şansın varmı acaba?
-
evet büyüttüm fotoları.kusura bakmayın :)
-
parça fiyatları olarak neler aldınız acaba öğrenebilirmiyim =)ben koca italyada bulamadım :S:S:S:S
-
ben abarth aracı ve parçaları burda bulacağımı hiç ummazdım.çünkü burada grandepunto fiyatları çok yüksek. 2007 mini cooper 8000£ 2008 grandepunto 12000£
take off jant için 652 £
abarth yan maşbiyeller için 2344 £
abarth araç üzerinde bulunan 17'' jant için 817 £
fiyatını öğrendiğim birkaç parçalar bunlar. kısmetse abarth ile bir test sürüşüne çıkıcam.
özel olarak öğrenmek veya sormak istediğinizbişey varsa sorabilirim
-
esseesse kit içerisindeki turbo nun fiyatı benim için yeterli olucaktır..zahmet olmazsa tabi =)
-
tatilim bitmeden tekrar gidicem. gittiğimde sorarım ve fiyatını bildiririm sana ertuğ.
-
çok teşekkür ederim..eğer soramazsanızda sorun =)
-
tamam olur :) illa sorarım :)
-
banada direksyon logosu lazım(airbagle birlikte geliyo)
ama çıkma lazım olduğu için bulunmaz sanırım :D
-
verdiğiniz parçaların fiyatlarına bakınca türkiyedeki parça fiyatları daha uygun.
-
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
banada direksyon logosu lazım(airbagle birlikte geliyo)
ama çıkma lazım olduğu için bulunmaz sanırım :D
yoo aslında çıkma parçalar burada çok daha uygun ama grandepunto burada çok az olduğu için parçası yok pek.
Alıntı:
KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı
verdiğiniz parçaların fiyatlarına bakınca türkiyedeki parça fiyatları daha uygun.
birtek abarth yan maşbiyellerin fiyatları banada yüksek geldi ama onda tam hangi parçaların fiyata dahil olduğu konusunda çelişkim var :) jant fiyatları türkiyeden daha ucuz geldi bana ama siz eğerki daha ucuza biliyorsanız aynı jantları türkiyede bana haber verirmisiniz lütfen? nerede ve fiyatının ne olduğunu?
-
Alıntı:
mm_isik Nickli Üyeden Alıntı
yoo aslında çıkma parçalar burada çok daha uygun ama grandepunto burada çok az olduğu için parçası yok pek.
uygunluk açısından değilde bulunma açısından dedim, normal puntoda değil abarth lazım :D
-
işte normal grande punto yok zaten abarth punto hiç yoktur herhalde:)
ama burada ortalık 500 kaynıyor. şunu söyleyebilirimki mini den daha çok 500 gördüm şimdiye dek.fiat ençok satışını burada 500 le gerçekleştirmiş aanlaşılan.
-
Murat iyi tatiller kardeşim...Turuncu olana bayıldım bayıldım yaaa :(
-
Alıntı:
PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı
Murat iyi tatiller kardeşim...Turuncu olana bayıldım bayıldım yaaa :(
turuncu olan hangisi tolga :) sarı mı? kırmızı mı? :) :) hemen satın alalım sana beğendiğini:) bıde dıreksıyon sağda ama:)
-
Nasıl yaaaa??? Resmen turuncu abicim :D 16,000 sterlin olandan bahsediyorum ben...Türk parası 40.000 lira mı yapıyo :D
-
yok yok o resımde oyle cıkmıs ozaman. araba resmen egzotık kırmızı :) 40bın yapmıyo yaaa. 38bın falan yapıyo herhalde:):):):) ülkemızde en full grandepuntoya verecegımız paraya burada abarth alabılmek güzel :) tabi alana güzel :)
-
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
esseesse kit içerisindeki turbo nun fiyatı benim için yeterli olucaktır..zahmet olmazsa tabi =)
Turbonun etiket kodunu biliyomusun?
-
burada kimse abarth a 16000£ verıp almaz. almıyolarda zaten o paraya mını veya bmw alıyolar. haklılar bencede:s