.
Printable View
.
hayırlı satışlar abi=)
Eyvallah kardeşim .
hayırlı satışlar banada yay lazım ama baya bi masraf yaptım kendimi düzeltene kadar satılmazsa inş. alırım :)
fiyat uygun umarım kaçırmaz alırsınız =)
bu yayları sök tak işlemine ne kadar alıyorlar acaba?
en pahali servis bile 100 liradan fazla almaz + evoyada uymasi lazim..yuruyen aksam puntoyla ayni diye biliyorum
Evet punto evoyada olur neyi değişikki :) Montaj ücreti mevkiye değişiklik gösterebilir bizim burada 60 tl ye taktırıyoruz :)
aynen abi evimde bi lift olsa varya artik neler yapcam herseyi ogrendim hahah =)
bence tamamen aynı..
Bende alt takım aynı diye biliyorum.
Güncel arkadaşlar yaysı punto kalmasın :)
fotoda koy ıstersen, birde son fiyatını yaz bence
o yayı sökerken bi kaçırırsanız kolunuz kopar dikkat edin kör bile olabilirsinz lift alsanız da zor
konfor kaybı ne kadar oluyor ?
bende kullanıyorum konfor çok methedilen H&R kadar bozulmuyor tavsiye ederim
hayırlı satışlar
konfor hr kadar bozulmamasının tek bir sebebi var yay sertlikleri fazla değil oyüzden bir çok yay değiştiren eleman araba yaylandığında amortisör strokları azaldığı için salınımı sönümleyemiyor ve araç takozlar üzerinde sekmeye başlar. bunu hangi uzmana sorarsanız sorun. H&R ise sertliği sayesinde tatminkar bir konfor seviyesini muhafaza eder ve asla takozlara oturtmaz aracı. oyüzden bir çok spor otomobilin stok yayları H&R veya bildsteindır.
bence eibachın yerini hiçbirisi tutamaz porscheların fabrikadan hangi marka yayla çıktığını biliyorsunuzdur