Merhaba arkadaşlar 2 aydır beklediğim GP S5 1.2 8V full kit aracım sonunda geçen hafta elime ulaştı, fotoğraflarınıda eklerim diye bekledim fakat geldiğinden beri yağmur hiç dinmedi :) Araç beklediğim gibi, şehir içinde alt devirlerde oldukça seri hareket ediyor, 6 hoparlörlü tatmin edici bir müzik seti var, jant seçeneği vermediler fakat araç istediğim jantlarla geldi, temsilci arkadaş tarafından park sensörü hediye edildi ve araç rengine boyadılar sağolsunlar, yakıtı ilk başta biraz fazla tüketeceğini söylediler, şehir içinde ortalama tüketim ilk gün 10,4 daha sonraki gün 8,5 şuanda da 7,2 L. civarı aracı daha önce satın alanlar ortalama 21 - 22 KR yaktığını söylemişler, acemi olduğumdan ilerde bu değerleri daha fazla düşüreceğime inanıyorum. sonuç olarak araçtan son derece memnunum kafama takılan bir kaç eksik, bagaj ve torpido kısımlarında aydınlatma olmaması ve kapı üzerinde tutamakların eksikliği, tutamakları koymayacaktınız yerini niye yaptınız, adamın gözü takılıyor değil mi :) En kısa süre içerisinde resimlerini ekleyeceğim.