-
German Style Reptile Jetta
-
-
Almanlardan başka bu kadar offsetli jant kullanan millet görmedim hepsi borbet tarzı özellikler arkalar inanılmaz abartılı
-
araba güzel...ama Eskişehir de kullanılamaz... her yer kasis dolu....çukur dolu...
-
hiç güzel olmamış, hazırki güzelim arabayı bozmuşlar
-
Almanların bütün arabalara yaptıkları modifiye aynı ve hepsi de çok çirkin..
-
Güzelim arabayı bozmuşlar....
-
Bence çok güzel ama , sokak aralarıda gittigini düşünemiyorum.
Bu şekilde aracın karşına geçip çekirdek çitletmek ve vay be demekten başka işe yaramaz =)
Ki eger evden direk otobana baglantısı yoksa , dicemde otobandada ufak tefek taşlara takılır :/
-
Alıntı:
bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı
Bence çok güzel ama , sokak aralarıda gittigini düşünemiyorum.
Bu şekilde aracın karşına geçip çekirdek çitletmek ve vay be demekten başka işe yaramaz =)
Ki eger evden direk otobana baglantısı yoksa , dicemde otobandada ufak tefek taşlara takılır :/
kesinlikle koyucan bu bir yere karşısına oturucan baka baka çekirdek çıtlican özellikle önden görüntüsü çok hoş :)
-
passat a modifiye hic olmamis
-
Almanların tarzı böyle "hella flush" :) Bu arada Passat değil Jetta ;)
-
coilover war resim çekmek için kasti indirmiş aracı yoksa o tekerler dönmez.;)
-
Alıntı:
tutkuaydin41 Nickli Üyeden Alıntı
coilover war resim çekmek için kasti indirmiş aracı yoksa o tekerler dönmez.;)
döner döner ne basık araçlar gördüm bende gitmez diyodum ama gidiyo istersen basık olanlardan bir kaç foto ekleyebilirim :)
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
döner döner ne basık araçlar gördüm bende gitmez diyodum ama gidiyo istersen basık olanlardan bir kaç foto ekleyebilirim :)
ekLe Reis...
-
-
bombaaa olmuş :D gerçek anlamda sürünüyo çok şık bence ...
-
-
bak o megane senin dediğin gibi yaptı işte fuar için yayları söktü yenibosnadan üsküdara kadar öyle gitti sonra kaldırdı