-
Takas fiyatı hakkında
Öncelikle herkese selam arkadaşlar...Geçen gün fiatın sitesine baktım da aracımı (GP dynamic 2007) takas yapmam bir an mantıklı gözüktü forumda bulunan herkese danışmak istedim....
Öncelikle istediğim araç Fiat Bravo 1.6 Mjet, fakat yüreğimde yatan araç nedense yine GP ve full olanı (evo'yu düşünmüyorum nedeni ise sanki bana komple plastik bir araçmış gibime geliyor herhalde tamponlarından dolayı olmalı,ama içine diyecek hiç bir sözüm yok çok beğeniyorum, lütfen kimse yanlış anlamasın evo sahibi olan arkadaşlarda kusuruma bakmasın banim yorumumu soylemek istedim.) Sorum şu elimdeki GP'yi showroom takası için kaça sayarlar... ve full olarak istediğim GPiçin aşağı yukarı ne kadarlık bir bütçe ayırmam gerekli....Aynı şekilde bravo içinde yorumlarsanız sevinirim.teşekkürler herkese saygılarımla....
-
fiat şu aralar 2 bin fazla sayıyormuş eski araçlara sıfır çekecekler için,fakat pek tatmin edici fiyatlar vermiyorlar.
-
plazaların vereceği rakama şok olursunuz. o rakamlara eşe dosta verin aracınızı bana sorarsanız. takas için önerilen rakama aracınızı 10 dakkada dışarda satarsınız ilk müşterinizde ben olurum
-
2.000TL takas indirimi palio ve albealar için gecerli..Oburlerinde 1.000TL takas indirimi var
-
kendi başına satacağın fiyatın en az 2-3bin TL altına alırlar o da en az. kendin elden sat daha iyi. piyasa fiyatının 1000 tl altına ilan versen hemen satarsın. bende takas olayına falan girme
-
bence bütçeniz el veriyorsa bravo düşünün derim.
neticede puntoya bindiniz, ben olsam ve durum el verse bravo 1.6 multijetten başkasını düşünmem.