Biz bu kadarmı aciziz !!!!!!!!
31 MAYIS 2010 tarihi tarihteki yerini kara bir sayfa olarak kayıtlara geçirdi arkadaşlar
sabahtan beri izliyorum dinliyorum ama bir türlü hırsımı yenemiyorum
türk bayraklarıyla donatılmış gazze ye giden türk gemisine MAVİ MARMARA isimli gemimize israilin alçakça ve canice saldırısı sonucu son haberlere göre 19 vatandaşımızı kaybettik
üstelik bu olay günler öncesinden sinyallerini vermiş karşılıklı atışmalarla olacakların sinyalleri verilmişti
israil sert ve kesin bir dille bu gemilerin gazze limanına girişine izin verilmeyeceğine ve teşebbüs halinde müdahale edileceğini tüm dünya önünde bağıra bağıra belirtmişti
ilk acizliğimiz burada başlamış resmi makamlarca kararlı bir tavır sergilenmedi
buda yetmezmiş gibi yardım gemisini hiç bir önlem almadan gidişine müsade edilmişti
oysa ki biz bu kadarmı aciziz açıkça tehdit edilen ve türk vatandaşlarını taşıyan
türk bandıralı bir gemimizi savunacak ona eskortluk yapacak iki tane savaş gemisini eşlik etmesi için görevlendiremiyecek kadarmı aciziz
saldırı gerçekleştikten sonra türkiye cumhuriyeti olarak adam gibi bir tavır sergileyemecek kadarmı aciziz
ne yaptı sayın devlet büyüklerimiz
ilk başta her zaman ezberlediğimiz cümlelerle saldırıyı kınıyoruz protesto ediyoruz ölenlere allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz falan filan
atmaya geldimi mangalda kül bırakmayan türkiye cumhuriyeti söze geldimi her seferinde dile getirilen türkiye orta doğunun en önemli gücü diye atıp tutan
davosta basın karşısında one minute diyerek posta koyan başbakan küçücük bir israil sana gününü böyle gösterir
senin gemine senden bir nebze bile korkmadan tüm dünyanın gözleri önünde
saldırır 19 vatandaşını katleder ve sana şu mesajı verir posta öyle koyulmaz
böyle koyulur ortadoğunun hakimi benim gazze nin sahibi benim benim iznim olmadan buraya adım atamazsın der
şimid türkiye tüm dünya önünde bana sorarsanız küçük düşürülmüştür
hele çuval vakasından sonra bu bir leke dahadır ki artık diğer düşmanlarınız ve hısımlarınızda sizden korkmayacaktır
biz bu kadarmı acizizki olaydan sonra güney deniz saha komutanlığından 2 gemi kaldırıp israil efendi ben gemimizi ve vatandaşlarımızı almaya geliyorum derhal ser bırakacaksın bu saldırıyı aksi bir tutum sergilerseniz savaş sebebi sayarım ve gerekli tüm imkanlarımı seferber ederek karşılık veririm diyemezmiydi
incirlikten 2 adet askeri ambulans uçak kaldırıp ben vatandaşlarımı almaya geliyorum derhal teslim edeceksin sıkıyorsa bunlara da saldırda göreyim demiyecek kadarmı aciziz
sabahtan beri dinliyorum başbakan yardımcısı çıkmış neymiş büyükelçimizi
geri çektik u milli takım maçını iptal ettik geveleyip duruyor
efendi efendi senin gemin basıldı 19 vatandaşın tarandı sen ne maçından bahsediyorsun dünya önünde itibarın şu anda sıfır şamar oğlanına dönmüşsün
düşmanına hesap soramaycak kadarmı acizsin
ben bu kadar korkak ve pısırık bir türkiye cumhuriyeti istemiyorum
her türlü imkanın seferber edilip sorumlulardan hesap sorulmasını istiyorum
amerika beyaz saray açıklama yapıyor
olaylardan dolayı ölenlerin olması ve yaralananların olması üzücü demekle yetiniyor eğer aynı saldırıyı biz israile yapsa idik şu anda amerika tepemize binmişti
ayrıca ben şuna eminim israil bunun hesabını bize sorardı onlar bizim kadar aciz
davranmazlardı çünki onların devlet adamları bizimkilerden çok daha yürekli ve
çok daha kararlı yani aciz değiller
ama bu gün ülkenin başında MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olsa idi nasıl hesap sorulur nasıl mesaj verilir ve bir türkü vurup öldürmenin cezası neymiş tüm dünya görürdü
içimden geçenleri paylaşmak istedim sıktıysam özür dilerim