Bagaj kapağına birisi dokunmuş.Taş izine de benziyor bisiklet direksiyonuna da. İçine biraz göçmüş ve pasta cilayla kapanmayacak durumda yanyana avuç içi genişliğinde çizikler oluşmuş.. Nihayet benimkisine de bir nazarlık taktılar. :(
Printable View
Bagaj kapağına birisi dokunmuş.Taş izine de benziyor bisiklet direksiyonuna da. İçine biraz göçmüş ve pasta cilayla kapanmayacak durumda yanyana avuç içi genişliğinde çizikler oluşmuş.. Nihayet benimkisine de bir nazarlık taktılar. :(
geçmiş olsun ibrahim
söyliyecek kelime bulamıyorum
Geçmiş olsun ısmaıl bazı arkadaslarında depo kapagını sokmuslerdı :)
Geçmiş olsun.
Araçları yıkamamak gerekiyor arkadaşlar.Kirli bırakın araçları,leş gibi kalsın.Sonuçta araçlarımızın çizilmesi, parçalarının eksilmesi, camlarının kırılması o anda aracın yanından geçen psikopatın o anki keyfi durumunun ne olduğuna bağlı.Bu kadar basit.
Geçmiş olsun İbrahim. Geçen cuma günü de benim arabanın sol arka çamurluğuna birisi sürtüp gitmiş, allahtan sadece vuran aracın -ya da herneyse- boyası çıkmış, çamurluk eğilmemiş. Pastayla sorunu çözdüm, hiçbirşey kalmadı. Araban var mı derdin var. Sokağa bırakınca her an herşey gelebiliyor arabalarımızın başına...
Geçmiş olsun tolgacım
Geçmiş olsun.
gecmıs olsunn
Geçmiş olsun İbrahim, üzücü bir durum ama yapacak birşey yok, nazarlık olsun diyelim...
gecmis olsun.nazarlik olarak kalsin bence,kesinlikle paslanmaz..
geçmiş olsun
auto kingde halledebilir her nekadar renk tutmama vs riski olsada...
bende bi 10 tane kadar var :D
en son çamurluğu ezmiş geçmiş kapıyıda çizmiş büyük ihtimalle sitenin otoparkında...
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abicim. Piyasada şe....z cok
öncelikle geçmiş olsun....ama yine şanslısınız...Bugün okulum içerisinde kötü bir kazaya tanık oldum...Kampüs içinde 80 civarında bir hızla giden araç park halindeki diğer 4 aracın arasına daldı....4 araçta haşat vaziyette...işin komiği park edenler kusurlu bulundu :D :D
maalesef çok bilinçsiz araç kullanıyoruz....çok daha dikkatli olmamız gerekiyor...
gecmis olsun......