Yarın saat dokuzda GP mu Bözüyük Otomotivde yıllık bakım yaptıracağım.
servis ile konuştum 160 ila 170 arası bir tutar verdiler. yapılanları bakımdan geldikten hemen sonra paylaşacağım...
Printable View
Yarın saat dokuzda GP mu Bözüyük Otomotivde yıllık bakım yaptıracağım.
servis ile konuştum 160 ila 170 arası bir tutar verdiler. yapılanları bakımdan geldikten hemen sonra paylaşacağım...
eser kardeş aynı dert bende de var bende ay sonu yaptrıcam. fiyat bana da şağı yukarı aynı söylediler.sana bir sorum olacak araç kaç km de ve bakım için uyarı ışığı yandımı ben servise sordum yanar ama yanmasını beklemenize gerek yok dediler yılın dolması önemli dediler.
Mazot filtresi degisecekmi ?
gayet uygun ayrıntılı yazarsan bizim için de çok faydalı olur
teşekkürler
Pardon dıkkat etmemişim benzınlıydı dımı senın :d
Tüm kalbimizle yanınızdayız:).
Fiyat fena değil.
Eser, periyodik bakım km si (20000) de yaklaşmış.Bence 20000 lik bakıma sokmak -belki bir süre daha beklenerek- daha iyi olur gibi.Yoksa 20000km de tekrar servise gitmek durumundasın...
KOÇAİLEM: Koç şirketlerinde çalışanların yine koç firmalarından yaptığı alışverişler ve aldığı hizmetler için yapılan özel indirim.
aracı bugün sabah 9:00 da Bozüyük otomotiv'e teslim ettim. 20.000 bakımı yapılacak... ve fiyat biraz daha artacak. 300 lira civarı tutacak herhalde.
Servis sorumlusuna sordum. GP yol bilgisayarı ekranı 3 satırlı olanlarda servis zamanı diye uyarı yazıyormuş. yol bilgisayarı 2 satırlı olan modellerde ise anahtar işareti çıkıyormuş.
aracımı teslim ettikleri zaman ne kadar tuttuğunu ve neler yapıldığını detaylı yazacağım...
Eser, fiyat artmamış.Hem yıllık bakım hem periyodik bakım yapılsaydı yaklaşık 500TL gidecekti.Yani 200TL kardasın bence:)
biraz fiyatttan yırtalım dedik ama olmadı. aracı daha teslim almadım. alınca neler değişmiş yam olarak ne kadar tuttu yazıcam..
işte yapılanlar fiyatları.
1-20.000 km.bakım emisyon kontrolü :63,57 TL
2-Tekerler (4) balans kontolü :16.95 TL
3-yağ değişimi (SELENIA) :73.35 TL
4-yağ filtresi :8.08 TL
5-Fren balata Sprey :4.84 TL
6-Cam suyu :2.90 TL
7-Motor iç temizleyici 327 :16.53 TL
8-buji (4) :51.92 TL
9-hava filtresi :17.43 TL
10-Polen filtresi :27.68 TL
toplam 284.25 TL