-
Ses açma düğmesi
2006 model Dynamic aracımın teybinin ses açma kapama düğmesinin plastik kaplaması ufak bir yerinden soyulmaya başladı. Yeni düğme için servisi aradım, ellerinde olmadığını tahmini fiyatının 50-60 lira civarında olacağını söyledi. Daha uygun fiyat için Blaupunkt servisine yönlendirdi ancak internetten yaptığım araştırmada İzmir'de Blaupunkt servisi telefon numarasına ulaşamadım. Bu konuda tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mıdır?
-
Daha sonra ihtiyacı olacak arkadaşlar için yazıyorum. 1. Sanayide bir Blaupunkt yetkili servisine ulaştım. Birkaç çeşit düğme olduğunu ve fiyatlarının 25-30+KDV şeklinde değiştiğini söylediler. Servisin telefon numarası: 0232 433 67 99.
-
Faydalı olacak bir bilgi Teşekkrler...
-
1cm. lik bir düğme için 25-30tl. bence değmez siyah bant çekin derim ;)
-
ben reklamcıdan gittim mat siyah şerit aldım orjinalından farksız oldu anlaşılmıyor kesinlikle renk birebir aynıydı maliyet 25 kuruş:)
-
ben sprey boyayla boyadım çok güzel oldu
-
Karşıyaka Blaupunkt servisi Andıran Elektronik
ANDIRAN
-
sanayideki blaupunkt servisini biliyorum..1.sanayide daha önce bu glade kokusu teybime akmıştı ve bozuldu orası tamır etmıstı..güzel çalışıyolar
-
AYNI SORUN BENDE DE VARDI. 1 AY ÖNCE ANKARA EMEK'TE blaupunkt SERVİSİNDE 20 TL YE DEGİŞTİRDİLER. (FİYAT KONUSUNDA BİLGİ VERMEK İSTEDİM)