-
Sonunda birlikteyiz
Sevgiler saygılar hepinize...puntoyu 24.04.2009 da aldım....bugün 25.04.2010...aranızdayım sonunda , bir yıldır forma üye olmaya çalışıyorum...en az 30 defa denemişimdir...sürekli kullandığım ve içinde yabancı kökenli harfler bulunan kullanıcı ismim yaktı beni:wacko000:... Erdi YILMAZ bey e mail attım ve oda bakan ama görmeyen gözlerimi açtı sağolsun:pirate20:...PUNTO33 olarak aranızdayım ...güzel ve seviyeli paylaşımlar.:X
-
Çok ilginç bir o kadar da sempatik bi hikaye :D aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...
-
aramıza hoş geldin.keyifli formlar.
-
Aramıza hoşgeldin Bülent kardeşim. Yaşadığın talihsizlikte de bir hayır varmış demekki. Aktif forumlar.
-
Bülent merhaba,hoş geldin
-
Bülent abi hoş geldin. kazasız sorunsuz cezasız günler, aktif vede keyifli forumlar dilerim...
-
hoşgeldin. keyifli forumlar...
-
-
Cümleten hepinizİ hoşbuldum...zaten bir yıl önce hoşbulmuştum sizleri...(misafir olarak:whistlin:)...iyi dileklerinizin de 10 katınıyla karşılaşırsınız inşallah.Saygılar...
-
hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar.
-
Hoşgeldin Bülent, keyifli forumlar...
-
hoş geldiniz, keyifli forumlar............
-
hoş geldiniz, keyifli forumlar...
-
-
kardeşim aramıza hoşgeldın iyi formlar....
-
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
-
hoşgeldiniz bülent bey. bir mersinli daha çok sevindim.kazasız belasız kullanın inşaalah.
-
Merhaba bülent bey aramıza hoşgeldiniz güle güle kullanın kazasız belasız iyi formlar size tekrar tekrar HOŞGELDİNİZ aramıza... Punto kardeşligi gün geçtikçe büyümekte gerçekten buda bizleri mutlu ve umutlu ediyor dogrusu...
-
Bülent hoşgeldin bizim aileye arkadaşım, keyifli forumlar.
-
Hoş buldum efendim,saygılar sunuyorum