Bugün ankara yenimahalle birmot taydım, aksesuar bölümündeki gözlükler ilgilimi çekti sizlerle paylaşmak istedim. Orjinal abarth gözlükler türkiyede emsali yoktur diye düşünüyorum.
Printable View
Bugün ankara yenimahalle birmot taydım, aksesuar bölümündeki gözlükler ilgilimi çekti sizlerle paylaşmak istedim. Orjinal abarth gözlükler türkiyede emsali yoktur diye düşünüyorum.
takınca 5 hp veriyorsa neden olmasın ama onun dısında bence güzel degil, takılınca uzaylı gibi olunur.
gözlüğü takınca active'leri emotion gibi gösteriyormuş ben abarth'ın yalancısıyım:)
aynen dayı:)arabana artık başka bir gözden bakarsın..:)
ya kardeşim ne abarth ı ya buna da mı el attılar girin ebay e türkiyede kuz optikten 750 liraya alacağınız gözlüğü ebaydan 200-250 iraya getirin üstelik kargo dahil ve tamamen orjinal ürünler amerikadan geliyor ve satıcının %100 iyi yorum almasına dikkat etmeniz kafi böyle 20-25000 gözlük satan buyer satıcılar var ebayda ben artık nerede ise iç çamaşırıma kadar ebaydan alacam o seviyeye geldik Türkiye iyicene kazıkçı olmuş bi arkadaşım pierre cardin iç çamaşırları getirtiyor abi bilmiyormusun ben bunları 3 senedir ebayden alıyorum diyor türkiyede dandik bi iç çamaşırı giyeceğime ebayden 2 katına 5 kat kaliteli iç çamaşırları 1 haftada elimde oluyor diyor denemesi bedava sıfır riskle bir sürü şey alırsınız ufak şeylerde 150 euro yu geçmeyin gümrükle başnız ağrır 150 euroya kargo masrafı dahil değildir hesaplamalarda kargo masrafları gözönüne alınmaz.
valla bu o kadar abartı ücretli birşey değil 55 liraya satıyorlardı.
Hastaları için sonuçta aynı markanın pantolonu montu falanda var.
far.lara takılıyormu bu :D
Özellikle altındaki poşet ilgimi çekti.Sonuçta gözlük, mont, buji, hava filtresi... Fiattan ne alırsak alalım kutusu ya da poşeti hep aynı :)
arda abi katılıyorum sana bu boyutlarda birşey istesek gene aynı poşette gelecekti,
ama olay poşetlemenin türkiyede yapılıyor olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.
O ne biçim bir gözlük öyle. Uzaylı işi gibi
yok arda abi opar poşetinin italyada ne işi var ?