Arkadaşlar APP PLAKA yasak değilmii onlara trafikten mühür basılıyormu bende yaptırmayı düşünüyorum bunlar kafama takıldı....
LÜTFEN YARDIM.....
Printable View
Arkadaşlar APP PLAKA yasak değilmii onlara trafikten mühür basılıyormu bende yaptırmayı düşünüyorum bunlar kafama takıldı....
LÜTFEN YARDIM.....
Ömer bu konu daha once acılmıstı yorular yazılmıstı.
Hatırladıgım kadarı ıle yasak polıs musade etmıyor fakat forumdakı bazı arkadaslar kullanıyordu ama gercek plakalarda bagajda ıdı polıs soruncıkartır ıse gerceklerı gosterıyorlar ıdı dıye hatırlıyorum
trafik şubelerinde bildiğim kadar mühür basan yok.takipçilere vermen lazim mühürü onlar basacak.bir de bu app plaka konusunda herkesin tavri farkli kesin bişi söylemek dogru olmaz ama tavsiyem bir muameleciyle gorusup işlemi ona yaptırmak olabilir
Benim aldıgım araçta özel plaka ve app vardı. önde 1 mühür arakada çift mühür var.
Çift mühür daha özel bişeymiş, herkeze yapmıyorlarMIŞ.
bi kere plaka için polis amca cevirdi, önde mühür yok dedi, olması lazım dedim, arkaya geçti , arakada çift var dedi.
önede 1tane mühür vurdur dedi. he deyip geçtim. baktım öne gerçektende yokmuş :D
bende app plaka var çift mühürlü tanıdık olmasına bakıo basıolar
bendede var mühürsüz polis bir keresinde çevirmede görürsem kırarım demişti
Ben 3 yıldır kullanıyorum ayrıca tüv de muayeneden de geçtim rahattt:):)
Bende uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım , gerçek olan bagajda duruyordu
filmleri hahif kusur olarak işaretliyorlar geçiyor muayeneden ama takipçi lere bırak aracı 10 15 tl hallederler her türlü ben bir ustam var bırakırım her türlü bakımıını yapar sabah erken bırakırım öğleden sonrada arabamı teslim alırım
benimkide GS app :D
https://pic1.resimupload.com/r8/resim_911424883.JPG
Ulen bende dıyorum app ne...
Aynen bende App nedir acep diye düşünüyodum hakan....
aynen app nedir diye dusundum ilk basta aklıma 42 app 234 gibi bir plaka geldi app ne anlama gelir diye kafa yordum argo mu yoksa baska birşsey mi en mantıklısı terrositbası ile alakalı olsa gerek diye dusundum ama oda kafaya yatmadı derken en sonunda anladım app nin bir acılımı varmı yoksa appilication dan falan mı:)))