Sürüngenin T-Jet jantları
herkese slmlar arkadaşlar. 10 gün önce planladıgım olayı gerçek kıldık. (kavaklıdere fiat oto) müslüm abime sipariş ricasında bulundugum t-jet jantlarım dün geldi ve bu sabah jantları taktık. müslüm abim sagolsun ki; acil bir iş nedeniyle serviste olmamasına ragmen telefonla servise bilgi verip servis çalısanlarının bana olması gerekenden fazla bir ilgiyle yardımcı olmalarını ve benim servisten mutlu bi şekilde ayrılmamı sagadığı için önce kendisine ve sonra tüm kavaklıdere oto çalısanlarına cok cok tesekkür ederim.tekrar tekrar herşey için cok sagol abicim.
özetle bu planımın ana konusuna gireyim; :D:Ddaha öncede 17 inç lik jant kullandım ama uygun bir ölçü bulamadım için ve ayrıca aracımıda 8 cm alcalttıgım için denemiş oldugum bir cok jant seceneğinden hiçbiri GP'ma uyum saglamadı. araçta 3 kişi varken bile ufak esnemelerde bile sürtmeler oluyordu. ve sonunda çareyi orjinal ekipmana dönerek buldum. ve testler sonucu aracımın nekadar alçak oldugunu forograflarda gördünüz ve aracın boş halini gördünüz. bugün araca 5 kişi bindik ve sürtme falan kesinlikle olmadı. işte yeni T-JET jantlarıyla sürüngenim;