-
caddedeki gp kimindi?
bgn 30 yada 40 dak. önce bir gp ile karşılaştım feci yardırıyodu peşine takıldım o yardrıo bn yardırıyodum sonra onun yanına type r gldi vbe ondan snra gp yi blamadım gzden kayboldu caddedeydim onu durdurup konşmk istedim ama olmadı kısmet deilmiş neyse başka sefere inş. :D
-
forumdan olduguna emın mısın stıcker var mıydı ?
-
ewt vardı siyah renk ve artı özel p logosu vardı
-
ewet arkadaslar kim bu kaçak :)
o kadar dolasıyorum bı tesadufen denk gelemedım kımseyle
-
valla bgn bnm 3 tane geçti yanımdan dier 2 snden emn deilim ama bu son grdğm siyah olandan baya eminim
-
-
-
ezberlemiştim sonra bişi oldu durdum bakkala girdim bişi almaya ondan sonra unuttum aklımdan çıkmıştı valla
-
ya vadi yada erdem53 bende bugün onu küçük yalının ordaki carrefourun önünde gördüm :D
-
ya bnm grdüğüm yer tam olarak göztepe ışıklarının orda ufak biraz yardırdık bu fenerbahçeye doğru cadde üzerinde yess mı ne var oraya kadar gldik ondan sonrası typoe r geldi onun yanına ondan sonrası onlar yardırdı bende sağa çkmk zrunda kalmştım öle gözden kayboldu
-
baba göztepe ışıkları neresi bilmiorum ve hiç yardırmadım ama bugün oralarda olabilecek arabalar ben - vadi- gökhan - ve erdem53 benim bildiklerim bide araba 3 kapı mı 5 kapı mı skydome varmı ve nerenk
-
skydome yoktu ve siyah renkti 3 kapı gibi grdüm bn ama 5 te olabilir şu plakayı bi hatırlasam ahh ahhh
-
babam VE gibi hatırlıyorum ama nedesem yalan olur
-
Ozaman Vadi Olabilir Ama Onun Arabada Skydome Var Ve Onun Jantlar Orjinal 17" Di Eğer Jantlarini Gördüysen Yardimci Olabilir Sana
-
yok babam jantlarını görmedim bakalım nsl olsa blşmada blki grebilirim sonçta o grnüşü unutmam ama bkalım heran herşey olabilir
-
bugün ben 17 sularında caddedeydim ama hiç yardırcak gibi bi trafik yoktu.bugün gayet uslu geçtim ordan. kaçak ben değilim :D
-
amma etkilemiş seni yaf boşver8O
-
kesin vadi 34 VE .. pLaka rock siyahı o var sadece : )
-
bakalım artık ilk başta uslu gidiyodu ama bn ilk bi "arkasına" yapştım sonra soluna geçtim aynı vaziyette gidiyoduk ve sonrası anlattığım gibi
-
Mesaj yazımların da usluba dıkkat edelım !!!
cumartesı gunu saat 15 cıvarı kızıltopraktan gectım ama caddeye gırmedım bu hafta sonu...