Selamlar.Aracıma logosuz Panjur arıyorum 0 fiyatları bana biraz pahalı geldi açıkcası 0 olarak ucuza satan veya 2. el olarak satan varsa buraya yazarsa veya benimle irtibata geçerse sevinirim keyifli forumlar dilerim . :)
güncel
Printable View
Selamlar.Aracıma logosuz Panjur arıyorum 0 fiyatları bana biraz pahalı geldi açıkcası 0 olarak ucuza satan veya 2. el olarak satan varsa buraya yazarsa veya benimle irtibata geçerse sevinirim keyifli forumlar dilerim . :)
güncel
2 gün önce gitti valla 100 liraya..FK
Bulursan banada hbr ver .)
güncel arkadaşlar!
arkadaşlar bende orj alt üst panjur mevcut, krom panjur taktırdım çünki ;) ama aracımı satıcağım zaman satığım kişiye vericem :)
+++
Güncel
bulmak zor bauhausa git panjurunun ölçüsünde tel al onu panjur yerine oturacak şekilde ucunu penseyle kıvıra kıvıra kendin yapabilirsin alt üst panjuru sonra o panjurları sanayiye gidip içeriden vidalattırıp daha sağlam olmasını sağlayabilirsin hazır gitmişken boyatmayıda unutma tutsa tutsa herşey dahil 60 70 lira bişe tutar benden tavsiye
++++++++++++++ Bulamıcam galiba :)
+1 yapalım biz onu :)
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |=
sitede havale ile 133TL, ister siseden isterse kartal'da dükkandan alabilrisiniz.
Ayrıca dükkana gitmeni tavsiye ederim envayi çeşit malzeme var..
Ben logosuz panjuru ertugdan almıştım. 100 tl ye. Aslında o tarz basit bir aksesuar için 150 tl hatta 100 tl bile cok cok fazla. Ama tabi ''zararın neresinden dönersen...'' misali 150 ye nazaran 100 tl yi de vermek zorunda kaldım:D
DİLERİM EN KIZA ZAMANDA CIKMA TEMİN EDERSİNİZ. SIFIRI GERCEKTEN GEREKSİZ PARA
Inşallah bulursuN KARDEŞİM
inşllah kardesm umudum yk ama :D
Olmazsa tel Gerelim Kanka:)
Valla ne yalan söyliyim telde fena durmuyor yani..
Kanka walla plastik daha çok hoşuma gidiyor ya ne yalan söyliyim :D
günceldir arkadaşlar .....