Kamikaze Sinekler ve Cam suyu!!!
Başlık biraz ilginç oldu farkındayım ama.... hemen dün başıma gelen bir olayı anlatayım yalovadan-ankaraya seyahat ederken başıma geldi tekbaşıma seyahat ettiğim puntomda katıla katıla güldüm.
cankurtaran tepesinden ankara yönüne doğru saldığım aracımın camına önce kamikaze sineklerden bir kaçtane çarptı, çatır çutur araca çarpıp intihar eden sineklerin sesini kulaklarımda hissediyordum.seslerin şiddetinin nasıl oldugunu dışarıdan işitmek için içimde bir merak uyandı ve camı yarım indirdim (120-130 km ile seyir halindeyim)... Aracın ön camına çarpmaktan kurtulan uçan kamikazelerden biri cam dan içeri falso aldı ve roberto carlosun anlamlandıramadığım şutu gibi sol şakağımda patladı.(inanın çok canım yandı)....bunu hissetmiş olan puntomda camları silmek için fiskırttığım suyu camlarını silmek için kullanmak yerine,tamamını benim sol şakğımmdaki kızarıklığı almak için içeri gönderdi ve köpüklü suyla yüzümü yıkadı (kronik bir problem olsada...)...işte bu arabayı bundan seviyorum!!!! :PPP.... Beni Çok mutlu ediyor...hehehehe!!