Arkadaşlar bugün K&N kutu içi filtresi aldım montajını yaptım ve gerçekten aracın çekişinde bariz fark yarattı ara hızlanmaları çok daha atak imkanı olanlara tavsiye ederim
Printable View
Arkadaşlar bugün K&N kutu içi filtresi aldım montajını yaptım ve gerçekten aracın çekişinde bariz fark yarattı ara hızlanmaları çok daha atak imkanı olanlara tavsiye ederim
Hayırlı olsun real, güle güle kullan.Belirli km lerde solusyonuyla temizlemeyi unutma...
sık yıkayıp yağlamayı unutmayın benım 1 sene oldu nerdeyse 1 ay sora bıle bı bakınca nasıl kırlendıgını goruyorsunuz malum turkıye şartları
hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba sorabilrmiyim ?
ve ayrıyetten ses de farklılık oldumu cezbedici ses veriyormu :D
kutu ıcı fıltre ses vermez malesef
Tşk.arkadaşlar maliyeti 130 Tl. ayrıca temizleme kiti de almak lazım onun fiyatıda 35 tl.civarında .
aynı filtreden bende taktım.ses olarak hiçbir şey farketmez ama aracın çok daha rahat nefes aldığını hissedebiliyorsunuz.
evet kesinlikle ses olarak bir değişilik yok.rahat hava aldığı için araç daha atak çekişleri daha iyi
hayırlı olsun
peki o solüsyonu almadan başka şekilde temizleyemezzmiyiz bana fiyatı biraz yüksek geldide...
selam ben de hava filtresi düşünüyorum bir sonraki bakımda alacağım açıkçası
Starjet 96 bg benzinli için hangisini önerirsiniz. Kaç civarıdır.
Ses az önemli,çekişi rahatlatması ve uzun ömürlü olması önemli. 2-3 ayda bir temizlerim de
lpg li gp lerdede kullanma şansımız varmı. ilk kez duydum ben bu olayı. nedir anlatabilirseniz sevinirim
Fiyat önce pahalı gibi geliyor ancak kaç bin km kullanılabileceğine bağlı.? kaç gider acaba?
1 milyon kilometre
abi attırmaz kesınlıkle bana güven sen tersı ollur hatta