Öncelikle herkese selamlar...
Şimdi Benim dikkatimi çeken ve hoşuma gitmeyen durum 'İlanlar' bölümünde olan ilan ve ilan verenlerin durumu öncelikle şunu belirtmek istiyorum 'İlanlar' bölümümüzün en üstünde yapışkan konu olarak bir kural konusu bulunmakta bu konuda bütün kurallar açıkca ortada ancak bir çok ilan görüyorum ki sadece üye oluyor bir ilan konusu açıyor daha sonra tanışma bölümünde tanışmaya katılmasını rica ediyoruz gidiyor ordada bir konu açıyor toplamda 1 konusu 1 mesajı oluyor artı olarak birde ilan bölümünde konu açıyor bir mesaj atıyor ilerleyen günlerde tekrar foruma girip 'güncel' 'günceldir' gibi bir takım şeyler yazıp ilanını yukarılara taşıyor yani uzun lafın kısası aklınıza gelebilen her konuda kuralları çiğniyor bir çok kişi ve tek bir konu açıp ürününü oraya koyduktan sonra birdahada asla sitemizle forum sayfalarımızla işi olmuyor siz değerli yönetimimizden ricam bu tarz sadece ticaret amaçlı sitemize üye olup sonradan kaybolan kişilere izin verilmemesi yönündedir eğer diyecek olursanızki bundan sanane kurallar çerçevesinde kuralların çiğnendiği alenen ortadadır kimseyi yada herhangi bir üyeyi hedef alarak bu konuyu açmadım lütfen kimse yanlış anlamasın saygılar sevgiler...
Anıl Şahin