Bursa'da yetkili servis sorunu
Arkadaşlar aracımı dün expertiz raporu için bursa birmot a götürdüm ve ücret olarakta 100 tl verdim.aaçta sorun yok dediler fakat istememe rağmen elime rapor tarzı bisey vermediler.alım satım yapmak için giderken (aracı dün aldım)özellikle motor freni yapınca 3 ten 2 ye alınca vitesi önde bi güp güp die bi ses duygum içime sinmedi tekrar birmott ageri gittim test sürüşüne çıktık.görevli arkaşta sesi duymasına rağmen normal dedı ama yinede bi motor kulaklarına fian bakayım bu arabalarda normal dedi.3 Takoz var bunlarda bilmem ne dedi.baktı ve normal için rahat olsun yanıtını verdi.Benim içim rahat olur mu hiç gemlikte yaşıyorum bursalılar az çok aradaki mesafeyi blir aracı gemliye kendi ustama götürdüm ve onda baktı sonuç şu:Arka takoz yıpranmış ve değişmesi gerekiyor ondan dolayı ses yapıyor ve arabayı çalıştırıp stop ederken titreme yapıyor.ustam bunu 5 dk da anladı.Simdiii madem oyle ben ne die birmot a gittim ki ve ne diye para verdim.5 dk.da bulunan biseyi test sürüşü yapmamıza rağmen bu normal diyen bir servise insan arabasını bırakır mı araçtaki anormalliği benm bile farkettim.Nasıl servis nasıl tenik eleman nasılş bir müştweri memnuniyetı bu?Buradan bursa birmot u İŞİNİ İYİ YAPMAYA EĞER YAPAMIYORSADA İŞİ İŞİN EHLİ USTALARA BIRAKMASINI ÖNERİYORUM.Lütfen yorumlarını yapınız.Biz satıcı arkadaşla aramıozda anlastık ama ya farklı birsey olsaydı araçta sorumlusu kimdi?Böyle olmamalı.Selamlar