Elinde olan arkadasında olan sahıbınden satılık goren 4 x 100 jant lastik arıyorum . 0532 474 45 88 her dakka arayabılırsınız
Printable View
Elinde olan arkadasında olan sahıbınden satılık goren 4 x 100 jant lastik arıyorum . 0532 474 45 88 her dakka arayabılırsınız
la bi git önce egzozumu ver :D
bir arkadaşta var.dimi soner :D
Aracında kırmızıymış çok yakışır cidden..
Ben daha yeni aldım Savaş abi biraz hevesimiz geçsin :) Hem daha yapacak çok işim var benim
atahan hint kumaşı arıyorsun işin zor.
egzozumu ver laaann :D bak gelir evin garajına çizerim arabanı :D
Çakma çok kollu jantları beyaza boyat üstünede o.z yaz başka türlü o jantı alıpta satan pek rastlamadım,ama sana bi kıyak yapıyım o jantın gri olanını sahibinden.com da biri satıyo.
OZ RACİNG ULTRALEGGERA JANT VE DUNLOP SP SPORT 9000 LASTİK !!PAR #22250994 - sahibinden.com?
jantları eğikmiş düzelttirirm dersen buyur fiyatta iyi.
o jantların bijon olcusu 4*108 yazıyor uymaz gp ye
sahibinden de o.z jant dolu ben bi örnek olarak bunu verdim,bu kadar o.z jant satıldığına göre satanlar konfordan dolayı verdikleri ödünden pişmanlar demekki adam eğmiş 3 milyarlık jantı 15 e geri dönecem diyor.
çok şükür aldım egzozumu zorla:D
derya abinn arac. beyaz boyarsan güzel durur bencede
orjinal fiat jantı bu hangi modelin oldugunu tam bilmiorum bikaç puntoda gördüm sadce
Bu jant stilo jantıdır. Ancak orjinal bijon aralığı 4*98 olmasına rağmen yapılan torna işleminden sonra 4*100 olarak kullanılmaktadır.
tsk ederım arkadaslar