Merhaba Arkadaşlar forumda birçok kez konu açmıştım sistem yaptırmadan önce nihayet sistemimi yaptırdım şu an keyifle dinleyebiliyorum tam istediğim gibi oldu.
Teyp: Pioneer deh-p8650mp
Woofer: İnfinity Reference 1250W 300W Rms 4 ohm (bandpass)
Midtiz Takımlar: DLS R6A 80W rms
Anfi: İnfinity 7541a (4 kanal 111 rms 4 ohm)
Arka kapılara: For-x X20 tweeter
Parçalar gayet uyumlu oldu sanırım teyp zaten çok güzel teybi Kılıç elektronikten dükkanda Panelde duruyordu satmayacaktı oradan söktürdüm zorla aldım :)hiç araca takılmamış daha. Midlerin ne kadar canlı olduğunu anlatamam kapılarda yalıtım var ayrıyeten kapı plastiklerinin altına komple keçe çektirdim kablolar dahil ve ses mükemmel çıkıyor. Arkalarda orjinal 13cm ler söküldü onların yerine dediğim gibi tweeter takıldı sesten gayet memnunum. Woofer aslında biraz fazla oldu gibi ama anfidende kısık olmasına rağmen çok deli çalıyor. Sizinde bildiğiniz gibi işin en önemli noktası montaj ve yalıtımı Mersin'den Servet Usta yaptı kendisi woofer kutuları yapıp almanya belçika tarzında yerlere ihraç ediyor şu anda da DLSin kutularını yapmakla meşguldu. Gerçekten bu kadar profosyonel bir insan görmedim ve montajda yapmıyor normalde ama bana yaptı gece 12de bitirdi bir kez daha teşekkür etmek istiyorum buradan da.
Forumda bulunan benim mesajlarıma cevap yazan ya da yazmayan arkadaşlara çok teşekkür ederim çok şeyler öğrendim sizlerden öğrenmeye de devam edeceğim. Forum sayesinde yapabildim güzel bişeyler sistem bakımından. Sisteme gelince yorumlarınızı bekliyorum herkese saygılar sunuyorum...