arkadaşlar; merhaba çoğunuzun aynı sıkıntıyı çektiğini düşünüyorum,özellikle 2oo6,2007 active i olanlar.arabasını değiştirmek isteyen arkadaşıma gp yi övüyordum oda gp alsın diye,geç direksiyona biraz kullan nekadar zevkli sürüşü olduğunu gör dedim,demez olaydım,arkadaşım1. vitesle kaldırdı,2.ye aldı,2den 3e atarken vites topuzu 2ye ayrılıp adamın elinde kaldı,bu ne ya süngerden yapmışlar diye bide alay etti, yani fiat tamda alması için ikna ettiğim bir müşteriyi kaybetti.anlamıyorum arkadaşar 20 yıllık farklı markalı araçların vıtes topuzu hala sapasağlam,2006 model arabamın önce topuzunun üzerindeki rakamlar silindi,sonra delik deşik olup gözenekler çıktı,en sonunda dağıldı.doğa dostu geri dönüşümlü bir malzemeden yapmışlar belli ama bukadar da çabuk doğaya dönülmezki kardeşim! servisten fiyatını sordum,75 tl dediler uzun süre dayanacağını bilsem alacağım ama ömrü 3 sene. arkadaşlar uyum sağlayan rakamları aynı,sağlam bir vites topuzunu nerden bulabilirim?yada böyle bir sorun yaşayıpta çözüm üreten varmı(japon yapiştirıcısı hariç)?