Vakumlama tekniği ve göçükler
Arkadaşlar bu vakumlama tekniği nedir nasıl yapılır teknik bilgisi olan birilerinden yardım rica ediyorum bu konu hakkında...Aracımı okulda çok sıkışık ve dar yerlere park ettiğim için gelen geçen kapısını çarpıyor ve buda ufak çaplı göçüklere neden oluyor..Autoking e sorduğumda ise arkadan açılacağını çekiçleneceğini macun çekilip boyanacağını söylediler ve bu bana çok anlamsız abartılı bir işlem gibi geldi...Bu arada aynı bölge üzerinde park ederken çarpma sonucu büyük bir göçüğüm var hepsini bir arada yapabileceklerini söylediler ve tahminen sağ taraf için 600 TL masraf çıkarttılar...Üstüne üstük aracımın sağ arkası boyalı durumuna düşecek...Bu ufak göçükleri ve bahsettiğim büyük göçüğü vakumlama tekniği ile yaptıramazmıyım acaba ?? Bu arada aynı şeymidir bilemiyorum ama vantuzla çekmeyi denediler çıkıyor ancak geri içe atıyor.Usta bana sacın esnemiş olduğunu söyledi ben ısıtmasını istediysemde bölgenin ısıtılamadığını ve aynı şekilde açıp çekiçlenmesi gerektiğini söyledi...Sizlerin tavsiyesi ne olur acaba ???
Asıl büyük olan göçük design guigario yazan bölgede benim isteğim bunu vakumlama yada ısı ile çözebilmek...Resimler kötü oldu ancak belki bir fikir verir..bende sabah daha iyi resimler çekmeye çalışacağım...