selamlar, ben de 1 ay önce punto aldım. 2008 1.3 75 bg rock siyahı. 1 aydır çok tatmin edici gelmedi henüz ama alışıcam işallah. 1.6 megane'dan indim dizel puntoya bindim, allah sonumuzu hayır etsin:)
Printable View
selamlar, ben de 1 ay önce punto aldım. 2008 1.3 75 bg rock siyahı. 1 aydır çok tatmin edici gelmedi henüz ama alışıcam işallah. 1.6 megane'dan indim dizel puntoya bindim, allah sonumuzu hayır etsin:)
Güzel seçim yapmşsın..Güle güle bin..
Hoşgeldin..
Aramıza hoşgeldin. Araban da hayırlı olsun. Bir süre sonra yakıt değerlerini görünce iyiki almışım diyeceksin.
Hoşgeldin hilmi hayırlı olsun yeni araacın..
Hayırlı olsun aracın. Sende benim gibi yeni puntoculardansın. İyiki almışım diyeceksin. hoşgeldin ve aktif forumlar diliyorum...
Meganda neymıs kagıt gıbı araba..Anlatmayım mığdenız bulanmasın..
teşekkürler...henüz tadını alamadım ama haftaya bakıma gircek. ufak tefek sorunlar halledilince görcez ama bi taraftan da aldık artık, mutlu hissetmekten başka yapcak bişey yok. İYİ Kİ ALMIŞIM:)
Hoşgeldiniz.Aktif forumlar.
Hoşgeldin Hilmi, keyifli forumlar...
Hoşgeldin. Bende de aracımı alırken bazı tereddütler vardı. Ancak kullanınca keyif alıyorsun. Umarım sende keyif alırsın. Güle güle kullan.
Hilmi semt olarak neresi? Senide buluşmalarımızda görmek isteriz.
Aramıza hoşgeldin Hilmi. Keyifli ve aktif forumlar.
Bu arada 13 Mart Cumartesi akşamı buluşmamız var. Senide aramızda görmek isteriz.
aaracın hayırlı olsun, güle güle bin. iyi forumlar
Aramıza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
aramıza hoşgeldin hilmi
aracın hayırlı olsun zamanla alışacak ve zevk almaya başlayacaksın
grande punto ayrıcalıktır bunu unutma
hayırlı olsun
teşekkürler herkese...
aileye hoşgeldin kazasız belasız kullanman dileğiyle multijet iyidir mutlujet olursun
hoşgeldınız aracınız da hayırlı olsun gule gule kullanmak nasıp olsun.