-
Yeni Reklam Filmi
Dün Akşam televizyonda (hangi kanal hatırlamıyorum) Grande puntonun reklamını gördüm. görüntüler gayet hoşuma gitti. ancak tamamını seyredemedim. daha sonra tv'de hep reklam aradım ama nafile izleyen varmı arkadaşlar? Şimdi www.fiat.com.tr/reklam_filmleri.htm linkine baktım ancak bahsettiğim reklam yok :(
-
aaaa ben de son karesini gördüm acaba yanlış mı gördüm dedim güzel bir reklam olmuş gibime geldi...eee ne de olsa gp reklamı dimi yani:)
Ben de daha sonra tv ye kilitlendim belki tekrar görebilirim diye ama nafile:(
-
ben bişi duydum ama doğrumu bilmiyorum reklamda ne kadar hızlı gidersen o kadar hızlı durursun gibi böyle bir şey deniyormu...
-
youtube a baktımda bulamadım :( bende hep sonuna yetiştim bi izleyemedim ...
-
Ne kadar hızlı giderseniz gidin yine de hızlı durursunuz gibi bişey söylüyorlardı.
Frenlerin sağlamlığını vurgulamak istemişler heralde :ok:
Reklamda araç hızlı giderken ani bi duruyor daha sonra bu kelimeyi söylüyor ve hızlı bir kalkışla yola devam ediyordu. Dün akşam 23:00 sıralarında Kanal D de yayınlandı bu Grande Punto reklamı...
-
demekki doğru duymuşum ama slogan biraz kötü daha ii vurgulaya bilirlerdi yani siz surat yapın önemli diil nasıl olsa puntonun frenleri iii olurmu böle slogan.... yanlış
-
Reklamın iyisi kötüsü olmaz femoli kardeşim eheheeee :ok:
-
zaten bizden iyi gp'nin rekLamını hiçbir yer yapamaz : )
-
biz başkayız canım biz her anımız reklam
-
valla muzık benımde hosuma gıttı :D
-
Ben hiç rastlamadım:( Dikkatlice takip edeyim tv yi bari...
-
hoş olmuş,benim hoşuma gitti yeni reklam filmi..
-
bende rastlamadım malesef... merak ettim ama çok..
-
Bu akşam bol-bol reklam izliycez desenize, he he :)
-
Avrupa yakasının reklamlarını zaplamassak kesin izleriz gibime geliyo.
Genç Parti bile boş geçmiyo bazı dizileri valla...
-
yok yaa asırı derecede yayınlıorlar? ben 2 gundur izliyorum bu sefer direk gencler hedef kitle ama nası gıdıor ole gp :)
-
-
bende dün gördüm hatta 23.770 den başlayan fiyatlarla diyordu yazıda :)
-
fiyatı en son karede 2-3sn yayınlıorlar butun reklamdan bi fiyata mı takıldın :Pp walla ayıp Gp ye :)
-
bir bana dek gelmedi nasıl iş yaw