Görüntü Sistemini kurdum..
Merhaba arkadaşlar
Bu lcd monitör olayını çözdüm, ımpex marka lcd yi aldım ancak bunun diğerlerinden farkı lcd nin hafıza kartı girişi ve usb girişi var yani hafıza kartına yüklediğiniz resim,müzik,klip,video v.s. bunları izleyebilirsiniz uzaktan kumandalı bir lcd. En çok cezbeden olayı ise cd ile uğraşmamak tak hafıza kartını veya bağla usb den harddiskini vs.ni yüzlerce klip müzik neyse hem dinle hem izle. 2.güzel olayıda teybin aux çıkışından bağlanıyor ekstra herhangi bir kabloya da ihtiyaç yok mevcut bulunan hiçbir kabloya dokunulmuyor ve kesilmiyor garanti olayından vazgeçmek istemeyen için bire bir.Bizim teyplerdeki aux çıkışını kullanarak bağlanıyor direksiyonda sağdaki srch tuşuna basınca aux a geçiyor ve direk ekrandaki klip veya müzik neyse sesi mevcut kolonlarınızdan süper bir şekilde alabiliyorsunuz resimlerinide ekledim ancak gece çektim dün akşam bağlattırdım.
Teknik özellikleri (aklımda kaldığı kadarıyla)
1-Uzaktan kumandalı
2-tft 7" lcd matrix ekran-çok net bi görüntü sağlıyor
3-çakmaklık aracılığıyla radyo frekansından bağlanma özelliği var.
4-resimleri 10 değişik şekilde slayt yaparak gösteriyor.
5-8 megapiksele kadar jpeg resimlerini açabiliyor.
6-Çalıştırdığı hafıza kartları SD,MMC,MİCRO SD,MEMORY STİCK
7-Çalıştırdığı Video formatları avi,divx2,divx3,mpegI,mpegII,mpeg4,vcd1,vcd2
8-Gp lerimizle mükemmel uyum çok net olarak ses ve görüntü aldım burda canlı örnek var o da benim tabiki.
9-USB girişi
10-TV ÇIKIŞI
11-2 adet bağlama aparatı
12-bağlantılar için gerekli tüm kablolar içinde mevcut
13-MP3 çalma özelliği.
14-Daha kafamın basmadığı kullanma kılavuzunda yazan bir sürü ıvır zıvır özellik
NOT:
Bu arabada klip,video,film vs. izlemeyi çok istiyordum beni fazla uğraştırmayan cd tak çıkart derdi olmayan bağlantısı kolay bişey arıyordum ve buldum. Fiyatı çok uygun bu lcd yi bulunca hemen aldım tabiki bu yaptığımı beğenen benim gibi yaptırmak isteyen ve çok para ödemek istemeyen arkadaşlarıma her türlü yardımcı olabilirim. Başkanımız yıldıray abimizin dediği gibi her şey gp kardeşliği için Allah kısmet ederse 15 nisanda buluşmada isteyenler lcd yi inceleyebilir.
Bana Maliyeti
LCD Monitör fiyatı 200-YTL
Montaj fiyatı 30-YTL
Hepsi Bu arkadaşlar
Sevgilerimle