-
Hoşgeldin son bravo'cu
ARKADAŞIMIZ HAKAN YAZICI VE SEVGİLİ EŞİ MEYİSE YAZICI'NIN 9 AYDIR BEKLEMEKTE OLDUKLARI JUNİOR BRAVOCU MUHAMMET KARAN YAZICI 12 ŞUBAT İTİBARİYLE ARAMIZDADIR. TÜM DOSTLARA DUYURULUR.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN.:motorcu::X:melek::happybda:
-
Allah bağışlasın
analı balbalı sağlıklı bir hayat sürmesini dilerim
-
Tel mesajından güzel haberi almıştım. Allah analı babalı büyütsün.
-
Allah analı babalı büyütsün
Maşallah
-
Allah Analı Babalı Mutlu Bi Hayat Yaşatsın İnş ...
-
Hoşgeldin Muhammet:) Allah analı babalı büyütsün...
-
Gözün aydın Hakan abi =)
Allah analı babalı büyütüsn.
Hoşgelmiş küçük bravocu Muhammet Karan..
-
Hayırlı uğurlu olsun, Allah şansını bahtını açık etsin...
-
aramıza hoşgeldin muhammet
allah annesi ve babasıyla mutlu bir ömür yaşatsın inşallah
-
Allah analı babalı büyütsün..Maşalalh çok şirin :)
-
Resimde şirin gerçeği ise muhteşem :) minnacık küçücük : ufacık) bugün yememek için zor tututum kendimi :) allah analaı babalı büyütsün nazar değmez inşallah :(
-
Ooooooo biiiiiiiiir Prrrrreeeeeennnns,ooooooo bbiiiiiiirrr son Bravooooooo'cuuuuu.Hoş geldin MELEK diyorum.Allah nazarlardan saklasın ailesine vatanına milletine ve insanlığa hayırlı bir brey olsun inşaallah.
-
Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın, bahtı güzel olsun :)
-
allah analı babalı büyütsün maşallah maşallah...
-
En genç Bravocu, en genç YAZICI, en genç ADANALI :)aileye hoşgeldin:)Allah analı babalı büyütsün, vatana millete ve ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah...Gözünüz aydın gözümüz aydın Hakan abicim:)
-
Ailesiyle birlikte, allah güzel ve uzun ömürler versin minik Karan'a :)
-
Allah nazardan saklasın hayırlı ugurlu olsun.hoşgeldi küçük bravocu yeğenimiz:)Allah mutlu hayırlı ömürler versin.
-
Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin maaşallah :)
https://img222.imageshack.us/img222/...4895e1n47l.jpg
-
hoşgeldin junior bravocu :D
-
gelecekte en sıkı bravocu eminim yegenim olacak.bu kadar bravocu amcanın içinde:)