Xenon,marka-fiyat-öneri-rahatsızlık verme ??
Arkadaşlar artık bende aracıma bir xenon kit taktırmak istiyorum genelde şehirdışı yolculuklarımı gece yapıyorum ve şehiriçinde yaptığım yol mesafesi de hiç az sayılmaz fakat bir türlü kararımı veremedim bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum..:tux:
1.cisi iki marka konusunda kararsızım ya Monza yada Cyclone taktırmayı düşünüyorum (monza 221 tl cyclone ise 258 tl ve her ikiside peşin fiyatına 12 taksitle) sizce hangisi daha sağlam ve daha iyidir ?? :agri:
2.cisi ve benim için çok daha önemli olan ise ; aracım mercekli değil yani normal H4 taktırıcam , dolayısıyla acaba önümde giden yada karşıdan gelen araçları çok fazla rahatsız edermiyim acaba ??
Bazen xenonlu bir punto arkamdan geldiği sırada inanılmaz gözlerim kamaşıyor ve aynalarımla oynamak zorunda kalıyorum (bilmiyorum belkide gözlerim açık renk olduğu içindir) fakat gerçekten rahatsız ediyor..
Şehirlerarası yolda ise karşımdan gelen xenonlu merceksiz bir araç beni o kadar rahatsız etmiyor nedense...Yaklaşık 6-7 ay önce ben aracıma breaker taktırıp uzun yola çıkmıştım karşı şeritten gelen arabalardan oldukça fazla sellektör yedim uzunlarım açık zannediyorlardı :ohmy0000: (dolayısıyla far ayarlarımı 0'dan 1'e alçaltmak zorunda kalıyorum ve o zaman sellektör atan olmuyor)...
Xenon taktırınca eğer bundan daha beter bir durumla karşılaşıcaksam şu anda hemen vazgeçicem taktırmaktan...:whip0000:
Kısacası artık bende güzel bir görüş kabiliyetine sahip olmak istiyorum fakat asla ve asla bencillik edip de kimseyide ne arkadan ne önden rahatsız etmek insanların huzurunu kaçırmak (belkide en kötüsü kazaya sebep olmak) kesinlikle istemiyorum...Sizce çok mu abartıyorum taktırayım mı ?? taktırmayımmı ?? :agri:
Yada taktır abartma kimseyi rahatsız etmezsin diyorsanız hangi markayı taktırayım ?? :agri:
Şimdiden cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim..