Evo mun genel değerlendirmesi.
aracımı aldım 1 depo mazot ile 680 km yol yaptım. Aracımda memnun oluğum noktalar özellikle performansı gercekten cok atik hızlı bi arac olmuş performansı cok iyi ,yol tutusuda güzel, frenleri ve süspansiyon olarakta gayet başarılı ,yolcuyu ve sürücüyü rağatsız edicek herhangi bişey olmadı,sürüş olarakta cok zevkli bi sürüşü var direksiyonu fln cok hafif ve hızlandıkca sertleşiyor ve daha konforlu olmasını sağlıyor,saga ve sola dönüşlerdeki gece görüşlerini kolaylastırmak icin yapılmıs ısık cok yarar sağlıyor,klima teyp yol bilgisayarı cok fonksiyonel ve kullanısı basit fakat teypteki kolonlar birazdaha kaliteli olabilirmis kolonları begenmedim değiştircem en kısa zamanda.. Beğenmediğim baska bir nokta ise topido gözü ve sol taraftaki menu tuslarının alt kısmındaki ufak göz hiç kullanışlı değil özellikle de topidoya hiç bişey koyamıyosun koysan kapatamıyosun,birde bagaj soför kısmından acılmıyo illa arka fiat logosundan acmak gerekiyo yada otomatik anahtarla .. simdilik yazacaklarım bukadar herkeze saygılar sunuyorum ..