Moğolistan Türkiyeden 20.000 türk erkeği isteyecekmiş. İlgili haber başlığı aşağıda.
Moğolistan 20 bin Türk erkeği arıyor - Hürriyet
Printable View
Moğolistan Türkiyeden 20.000 türk erkeği isteyecekmiş. İlgili haber başlığı aşağıda.
Moğolistan 20 bin Türk erkeği arıyor - Hürriyet
beraber gidelimmi serdar abi
heheheheheheh.... Çok komik yaa çok güldüm :)
.....
Bizim bıçkın türk erkeklerinden 20000 yerine 5000 tane göndersinler işte :) bizim bir erkeğimiz 4 moğol erkeğine bedel olcağından 4 hatunla ilgilenir :) Bu konuda deneyimliyiz nasılsa :)
1)serdar2362
2)gpcoşkun
3)kağan
4)femoli (nasılsa gelir)
:
:
:
:):):) yokmu başka gelen :D
Önce kızları görelim!
Gidip gitmemeye ona göre karar veririz :)
Aslında kızlardan ziyade gidecek erkeklere ne vadediliyor :) öyle kuru kuruya küçük çekik gözlü bayanlarsa kimse gitmez:P Şartları merak ettim acıkcası.
Lennnn ne yapıyorsunuz ne listesi tabikide varım :D:D
Abi sensiz çekilirmi yaa.Bak sen gelmessen bende gitmem vallaha :):)
Gençlerin önünü açalım ama abiler olmuyor böyle :)
Onlar bizim atalarımız ama, atalarımıza saygılı olalım :friendship::siritma::-):evet:
Araştırmalara göre Türkiye'deki bayan sayısıda erkeklere göre fazlaymış. Moğolistan'a gitmek isteyen arkadaşlar daha sonra Türkiye İtalyan, İngiliz erkek arıyor diye bir haber çıkarsa ne yapacaksınız ? Geri döndüğünüzde hanımlarınızda sizi istemeyecek ortada kalacaksınız. Erdem'e katılıyorum bence bu işi bekar gençlere bırakın beyler. :) :) Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. Özellikle listeye adını yazmış evli arkadaşlar bu listeyi hanımlarınız görürse ne olur? :) :) :)
Yasemin ablaya sonuna kadar destek veriyorum:)
Abla bunu koz olarak kullanmayız ilerde lazım olur belki :):)
Bekarlığın sultanlık olduğunu şimdi bir kez daha görmüş olduk :)
1)serdar2362(EVLİ)
2)gpcoşkun(EVLİ)
3)kağan
4)femoli (EVLİ)
5)ocean_1919
6)Erdem Bozdağ
***GÜNCEL*** :P:P:P