GP ile ilgili sorularım var size
Selam arkadaşlar 1.4 77hp lik Gp almak üzereyim 15.500 gibi bi fiyata iki adet buldum
2007 gri 103binde
2006 kırmızı 73 binde hangisini tercih etmeliyim?30bin km benzinli oldugundan çok önemli deil diye düşünüyorum sizce yanılıyomuyum? Gri nin renk daha hoş gibi ama 17 jantla kırmızıda çok fena olabilir :)
performans olarak çok bi beklentim olmamalı biliyorum performans düşkünüyüm gönül T jet ister ama bütçe bu.1.2 80lik Paliom var şehir içinde sıkıştırmam gereksede üzmüyo beni kullandıgım çoğu 1.6 100hp lik arabadan atik geliyo inanması zor ama kadrandada çoğu dafa 190 civarı hız gördüm Punto Palio yu aratırmı acaba :( ve ben bu araca 17' jant taksam çokmu ağlatır beni bunla beraber 17 jant takıp memenun olmama sebeplerinizi alabilirmiyim(taktım çok sert oldu araba gibi)..
bide aracın yıllık kaskosu indiriimsiz ilk başlayan biri için ne kadardır?çok soru sordum biliyorum ama inanın arabayı araştırmaktan gözlerim görmez oldu en doğru cevabıda kullanıcısı olanların vereceğini düşünerek buraya açtım konuyu şimdiden teşekkürler.