ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
Printable View
ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
maşallah
kazasız belasız
tertemiz duruyor, kazasiz belasiz keyifli surusler
Hayirli olsun. Güzel renk. Modifiyenin sonu yok elbet ama seçim sizin. Bencede güzel bi jantla başlangiz yapilabilir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız:)bence benim araba sizin arabanızın yanına gelince sönük kalıcak sizinki:Pşaka şaka mavi en sevdiğim renktir tam mavi menekşe valla:)
sağlıklı sürüşler dileğiyle....
anılcım su an yanyanalar ve babamlar izmirden geldiklerinden beri ben otoparkta onları inceliyorum renkten kurtardı benim ki yoksa senin arabanın yanında hakketen çok sönük kalacaktı çok cixx ve havalı geldi izmir puntosu bayıldım ama jantlara çıkartmalara sade modifiyeli:)
teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah
çok teşekkür ederim yorumun için artık gerisi size kalmış:)izmirin ruhunu yaşatın arabda:)bak bi foto koyuyum buda izmir hatırası olsun:D
https://img18.imageshack.us/img18/3764/grnt0090.jpg
:) şu akrebi sökebilsemde kendi puntoma yapıştırsam bi kaza süsü mü versem abim çakmadan ;)
bu arada orda babam benle konuşuyo :D
:D:D:D valla bütün telif hakkı alparslan abide el emeğimle yapılmıştır o başka yerde bulamazsınız ben yapıyım yollarım kargoyla bunun ticaretinimi yapsam ki:D:D
bence mantıklı yeteneğini değerlendir abim söyledi senin yaptığını süper olmuş çok beğendim
:Dtamam bunu düşünüyim birazcık:Dbence akrep sticekrını değil farları alın:)bide benim jantları taktınızmı:Dtamamdır işte bursa buluşmasını hazır:)
gölgesi yeter çıkmalarda işimi görür benim şimdilik bence o jantlar punto 35le bütünleşmiş hiç ayırmayalım
elif aracın harika görünüyor
bursa buluşmasındada yakından inceleme fırsatım olacak
bu arada jant lastik yapman arabanı dahada çekici hale sokacaktır
Başlığa bayıldım:)
Maşallah Kazasız belasız, Çok şık görünüyor aracınız
Elif gerçekten çok hoş duruyor. Gerçi kötü duran bir GP yok o da ayrı :) Maşallah canım nazar değmesin mavi menekşeye. Kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler :)
Puntonun "Ne yapsan güzel gösterir rengi" :)
güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan. Arka cam da bir şey eksik gibi yoksa bana mı öyle geldi...??
Mavi menekşe atıl kurt :) güle güle kullanın .
Güle güle kullan.