Resimleri yeniledim boyutları büyümüştür buyrun arkadaşlar :)
Printable View
Resimleri yeniledim boyutları büyümüştür buyrun arkadaşlar :)
3 yıl sonunda "schumi" ... ve 2
3 yıl sonunda "schumi" ... ve 3
Fotografları küçük yüklemişsin:( pek belli olmuyor
wala kardeim öle oldu çok büyüktü artık yakında güncellerim :)
Biz göreceğimizi gördük. Hayırlısıyla kullan, kazasız, belasız, cezasız.
Allah razı olsun Serdar abi sorma pek anlamam çok uğraştım sabahtan beri yaptığım yöntemi bir görseniz yıkılırsınız gülmekten :)
İymişşş=)
Güzel araç Ali, kazasız sürüşler...
Araç gayet şık
Maşallah
Kazasız belasız
Fotolar büyük olsa daha da güzel olurmuş :):)
allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin
güzel bir grande punto
Ali vur dedik öldürmüşün karseşim :) Resize dedik desize değil :):) Neyse inşallah uygum bir zamanda tam boyut canlı olarak karşılaşırız :) Trafikte BN plaka titanyum ollie cantlı mjt gp görürsen selamsız geçme ...:) seninkini anlaşılan ben hariç bütün Bursa bilir çarpıcı bir araç...güle güle kullan...:)
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim yorumlar için...İlk fırsatta yeniliyeceğim... Hesapta faydası olsun diye daha önce kimsede görmediğim parçaların detay fotolarını çektim ama resize edince tam resize oldu tersi oldu :) Bahricim sen yaptığım yöntemi bir görsen :) senin sayende şu bilgisayarı... Hikmet abimiz diyelim sayesinde de Türkçeyi de öğrenecez bakalım...
Ali görücüye çıkarmışsın aracını, Hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullan tekerleğine taş değmesin. ;)
aracın gayet güzel allah kaza bela vermesin :)
çıkardım abi sonunda farlar ve yaylar senden alındı hatırlarsın çok memnunum bu arada tekrar saol ilgine :) ara ara konuşmalar malzeme almalar sonunda kendimide sergiliyim dedim yaw bizim de çorbada tuzumuz olsun ...görüşler için saolun arkadaşlar birazdan bu sayfaya resimlerin büyük boyutlarını ekliyorum saygılar :)
resimler yeniden boyutlandırılmıştır :)