arkadaslar herkese selamlar.. siteye yeni üye oldum arabamın henüz tek resmi var..daha sonra yeni resimlerini eklicem.herkese iyi forumlar..
-angel farlar
-uzun,kısa,sis 8000k xenon
-spor yaylar
-17" jantlar
-215.40.17 lastikler
Printable View
arkadaslar herkese selamlar.. siteye yeni üye oldum arabamın henüz tek resmi var..daha sonra yeni resimlerini eklicem.herkese iyi forumlar..
-angel farlar
-uzun,kısa,sis 8000k xenon
-spor yaylar
-17" jantlar
-215.40.17 lastikler
hoşgeldin kardeşim kazasız belasız sürüşler
Hoşgeldin Kadir, keyifli forumlar,
Aracın gerçekten güzel görünüyor, kazasız sürüşler...
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınızda çok hoş maşallah. Keyifli forumlar.
aramıza hoş geldin
aracın rengi gerçekten güzel siyahtan sonra en ağar renk
şeritler de sportif durmuş
allah güle güle kullanmak nasip etsin
hepinize tesekkürler
hos, sade bir arac iyi forumlar...
hoşgeldınız cok guzel duruyor ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
Aramıza hoşgeldiniz..
Aracınız göze hitab ediyor Gerçekten çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim...
foruma hoşgeldiniz, güzel bi aracınız var güle güle kullanın kazasız belasız :)
vay vay çok şık olmuş..maşallah özellikle yandaki şerit çok yakışmış =) kazasız belasız cezasız..
araç gerçekten çok şık
kazasız belasız
aramıza hoşgeldin kadir kazasız belasız sürüşler ben birde bişey sorcam
arabaya yapıştırdığın beyaz şeridi nerden alırız
aramıza hoşgeldin
aracın rengi akdeniz mavisi diyor ama akdeniz mavisi açık oluyor diye biliyorum bu resmen siyah hadi biraz insaflı davranayım lacivert olsun.
düzeltiyorum biraz koyuymuş akdeniz mavisi ama bu resmen lacivert :D
çok sade hoş durmuş gerçekten..sade yapılan modifiye herzmn tercihimdir :)
hoşgeldin..
Aramıza hoşgeldin kadir keyifli forumlar
Aramıza Hoşgeldiniz:)
Kadir Bey merhabalar. Ben Niksar'da ingilizce öğretmeniyim. Aracınızı Tokat'ta öğretmenevinin önünden gecerken görüp siz gectikten sonra bir de arkama dönüp bakmıştım :)) Aman nazar değmesin. Yalnız birşey sormak istiyorum. Benim aracım da sizinki gibi 1,4 Fire 77 BG. Benimki üzerinde hiçbir modifiye olmamasına ragmen basınca gitmek istemeyen ve benzini su gibi içen bir araç iken, siz bu jantlarla bu arabayı nasıl ikna ediyorsunuz gitmesi için? Bir de yakıt durumundaki fark orjinal jant&lastik ile kıyaslarsak ne oranda değişti? Merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim. Niksar'a yolunuz düşerse mutlaka tanışalım. Punto kullanmaya yeni başlayan birisi olarak belki sizden öğrenilecek şeyler vardır.
Abi hoşgeldin. Masallah araç cok güzel, cok begendim. Tabi kendi aracima alisinca biraz yüksek geliyo bana ,bence araci biraz daha yere düsürelim. Ne dersin? Aracin güzelligine 1 puan daha katar bence saygilar abicim.