Selamlar GP ve Bravo kullanan elit insanlar.
Forumunuzu internetten araştırdım. Ne kadar da dolu bir forum hemen her konuda bilgi var.
Başarılı buldum inceleme ve bir iki konuya yorum yapmak için üye oldum.
32 yaşındayım doktorum bir ilaç firmasında üretim müdürü olarak çalışıyorum. FİAT BRAVO sahibiyim. istanbul da ikamet ediyorum.
Aslen uzman genel cerrahım. :)
Hobilerim ; Sinema,Tiyatro,Müzik üçgeninden ibaret değil elbette aracımı çok seviyorum şu sıralar en büyük hobimin bu oldugunu söyleyebilirim.
Şu sıralarda H1N1 virüsü ile ilgili yogun bir gündemimiz olmasına rağmen arada vakit bulup da sitenize katkı sağlamaktan ve bilgi birikimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.
Kullandığım takma adım dolayısı ile mesleki yaklaşımım yakın olacağından kimileri gibi sarman, minnoş, asi genç ,kırık kalp, lemanyak, arap, narkoz ( bu hoşuma gitti) gibi nick ler tercih etmiş olmam çok doğaldır diye düşünüyorum.
Espri yapmayı çok severim şakacı bir karakterim var hiçbirşeyi aşırı ciddiye almam avrupai düşünürüm arabesk düşünceye asla yer yoktur hayatımda olumsuzlukların bile olumlu yönlerini görebilen saygı ve sevgi çerçevesinde insanlara yardım etmeyi seven yenlikçi yapıda Atatürkçü bir bayanım.
Kendimden ne de çok bahsettim okurken yorduysam affola :)
Herkese merhabalarım merhaba!