-
Büyük Ankara Buluşması Resim-Video(11.03.2007)
-
-
fotolar için teşşekkürler.video çekimi yapılmışmıydı???
-
çok güzel fotoğraflar..Buradan devam edelim arkadaşlar.Tüm fotoğraf,video vs buraya!
-
ohh ohh süper vallaha devamı mutlaka olucaktır bekliyoruz
-
super yaa
bir daha ki sefere insallah bende aranizda olacagim..........
-
istanbul olarak ankarayla gurur duyuyoruz...
demek buyuk bulusma 100 gp den asagıya olmayacak....
-
daha fazla foto ve video istiyoooruuusss.
-
paylaşım için tşkler resimlerin devamını bekliyoruz ayrıca bu organizasyonda emeği geçen herkese tşkler bu arada istanbul yolunu boydan boya kapladınız galiba konvoyun başı gözükmüyo :D
-
Alıntı:
bladekel Nickli Üyeden Alıntı
fotolar için teşşekkürler.video çekimi yapılmışmıydı???
Rica ederim.Birkaç video çekimi benim makinada var ama boyutları çok fazla formatları gereği.İstanbul yolunda kameraya alınmıştı tüm araçlar sanırım o görüntüler eklenecek.Bunun dışında planlı bir video çekimi olmadı bildiğim kadarıyla...
-
walla bi cebi komple kapadık.haata cep yetmedi birzda taştı:D
-
Maşallah ya süpersiniz :) Daha büyüklerini görürüz umarım. Bir de kim kimdir, ben kendimce çıkarımlar yaptım ama :) Tebrikler tekrar...
-
muhhteşem olmuş. başta ercan abi olmak üzere emeği geçen herkeze tebrikler
-
walla ne diyim buluşma çok güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkürler.
-
oo Arda abi, fotolar güzel çıkmış . Benimkileri de bir ara ulaştırırsan sevinirim. Bu arada buluşma çok güzeldi , düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler. Arda abiye(ABNEW) de özel teşekkür ederim ,kartaşdaki konvoyu kaçırmama rağmen saolsun gelip aldı. inşallah daha güzel buluşmalarda tekrar buluşuruz
-
kim kimdir yazın dicemde okadar kişide yazılmazki :D:D :biggrinking::biggrinking:
-
Her şey çok güzeldi..konvoya bakan diger sürücülerin boyunları tutulacaktı.Organizasyonda emeği geçen ve buluşmaya katılan tüm üyelere teşekkürler..
-
offf!!ankarada lmak vardı... cok guzel görüntü sayamadım kaç tane oldunuu :)
-
Emeği geçen herkese teşekkürler.
-
hic bukadar puntoyu bi arada gormemıstım yaa.. burda rekor bızım sokakta 2 tane :) asla kacırılmaz bu bulusmalar...