arkadaslar merabalar. işte ilk ve son haliyle aracım. sizin fikrinizi de almak isterim tesekkürler.
Printable View
arkadaslar merabalar. işte ilk ve son haliyle aracım. sizin fikrinizi de almak isterim tesekkürler.
benim açıdan gayet şık
maşallah
kazasız belasız
aracınız çok güzel olmuş gerçekten kazasız cezasız kullanırsın inşallah yalnız merak ettim kaç cm yay kullandın markası ve kaça aldın???
kazasız ve keyifli sürüşler..Güzel araç..
Güle güle kullan kardeşim.
Özellikle jant ve yay uyumu harika olmuş,
Güle Güle Kullanman Dileğiyle.
uuuuuu 445 süper olmuş :)
Güzel görünüyor Bulut, kazasız sürüşler...
kazasız cezasız sürüşler
maşallah
bulut halletmişsin niyahet =) naptın yayları fln süspansiyonlarımı değiştirdin yoksa..çok güzel durmuş..
kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan...
arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. bu süspansiyon konusunda basını şirirdigim dostlarım(kubilay,femoli,atahan,ertug) tekrar allah razı olsun. ve süspansiyon konusunda bilgi almak isteyenler için kısaca özetliicem. ben zaten aracı düsürme konusunda baya bi araştırma yapmıstım. hepinizin bildigi gibi bizim GP lere en fazla 5 cm yay takılıyo ama bana göre o da yeterli degil. çözüm olarak; orjinal amortisörler kısaltıldı ve sertlestirildi tıpkı KONI gibi. ve önceden aldıgım 3,5 luk spor yaylarımı 1 bakla kestim.. :Çsonuç; mükemmel bi yol tutuş, mükemmel bi görsel kazandım ama biraz konfordan ödün verdik. evet ve artık KUBİLAY abimin de deddigi gibi artık YERLERDE SÜRÜNÜYORUZ:D. VE aracını düsürmek isteyenlere de tek diyecegim; allah hepinizi süründürsün.:D :D:D:D:DSAYGILAR ARKADASLAR
hadi hayırlı olsun tekrar =)
eyvallah romeo
Hayırlı olsun Aracınız Çok şık görünüyor, Kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız sürünüşler :)
Çok uğraştın yemedin içmedin sonunda isteğine kavuştun ne diyim güle güle kullan allah süründürmesin ;)
eyvallah femoli abicim. tekrar hepinize tesekkürler arkadaslar.
fena =)
Çok güzel olmuş:)