Lütfen 5 ytl gönderin
Printable View
Lütfen 5 ytl gönderin
iş bankası hesap numarası varsa bana biri yardımcı olsun internet şubesi falan uğraştım ama bir sorun var şifremi iptal edip duruyo.şubeden havale yapayım bari birinize o da gökhan ya da ozzy e yönlendirsin.var mı yardımcı olabilcek?ozzy iş hesabın var mı?
bende yok.
acelesi yok. boşuna işlem parası verme
yaa ben bunu kartı aldığım kişiye teslim etsem ben anlamıorum bu para gönderme işlerinden benim için daha iyi olur ama illede gönderin diyosaniz gönderelim
e ben yolladım eft ucretsız dıyodunuz . 1 ytl eft masrafı yazdı nasıl iş bu ya :S neyse gıttı artık. cuma hesabında olur ozzy ..
kesinlikle ben de aynen.para gönderme işinden anlamıyorum.buluşmada birine wersem olmaz mı
olur olur acelesi yok.
Ozan ben malesef bankaya çıkacak kadar vakit bulamıyorum. İşlerim nedeniyle siteye bile paydos saatlerinde giriyorum.
Ama babamın bankamatikten bakıcam bakalım bi gece bankamatikten yollamaya çalışırım.
canberk eft ok.
ya bende bu aralar hiç ilgilenemedim kusura bakmayın bide benim şifreyle ilgili sorun var en kısa zamanda göndercem
Burayada gönderebilirsiniz
vedat73 ok.
karagümrüklü ok.
Yok Benim Param Tesir Edip Durmayin Beni.... :D :D :D
Ben ev taşıyorum param yok diye sömürü yapamazsın kardeşim. Yemeyiz biz o ayakları, Gelir topuğundan vururlar adamı. şşşşhh. imza: Punto mafya
o kadaar:P