arkadaşlar xeon kit ile beraber farın al tarafına led lamba taktırdım..ilk başta yanmayan araç arıza ışığı ve motor koruma sisteminin lambasını yaktı..sorun xeon da mı yoksa parklara bağlanan led lambadan mı kaynaklı..yardımcı olursanız sevinirim..
Printable View
arkadaşlar xeon kit ile beraber farın al tarafına led lamba taktırdım..ilk başta yanmayan araç arıza ışığı ve motor koruma sisteminin lambasını yaktı..sorun xeon da mı yoksa parklara bağlanan led lambadan mı kaynaklı..yardımcı olursanız sevinirim..
şimdiye kadar ben dahil xenon kullanan hiçbir arkadaşta böyle bir hatayla karşılatığını duymadım, ancak parklar için aynı şeyleri söyleyemem. Park ampullerinin değişiminde uygun voltajlı ampul kullanılmaması durumunda "ampul uyarı ışığı" yanıyor (sarı renk ve ampul şeklinde) ama buna rağmen forumda led taktırmış birçok arkadaşımız var ve hiçbirinden böyle bir sorun duymadım...
Ancak senin bahsettiğin "araç arıza ışığı" ve "motor koruma sistemi ışığı" simgelerinin nasıl olduğunu daha detaylı yazabilirsen yardımcı olabiliriz... Belki sorun başka sebeplerden de kaynaklanıyor olabilir...
mert valla oturduğumuz yerden sadece tahmin yürütebiliriz ondan bunda şundan olmaz diyemem hepsindende olabilir bağlaya arkdaş nasıl bağladı bakmak lazım kesinlikle olmaz dedğimiz yerden bile bir sorun olmuş olabilir tüm tesisatı gözden geçirsin normalde yaptırdığın hiç bir şeyden olmaması gerek..
eyvallah kardeşim banada öle geliyor..bağlantıdan kaynaklı olabilir...çünkü biliyorsun bizim arabalar biraz nazık..farklı bir sistem takıldıgında algılamayınca can sıkan lambalar yanıyor işte..
parklara baglanan ledlere direnç attınız mı gerilimi kontrolda tutmak için?
direnç varsa ilk önce ledsiz gerilimi ölcüp ledi takıp gerilimi ölcüp sonra ona uygun direnç konmalı genelde arıza ısıgı bundan kaynaklı oluyor,tabi buda tahmin..
ama kontrol etmeniz gereken bir nokta..
sorun ne xenonlarda nede led lerdeymiş...kontak bozulmuş:))) yok böyle bir şeyy.yeni araba kontak bozar mı....daha neler görecezz bakalımm..