-
Motor Kaput Üstü Plastik
Merhaba Arkadaşlar ;
Geçen Gün arabamın motor kaputuna cila yaparken yanlışlıkla kaput üstündeki plastiğe cila bulaştı ve beyaz bir leke oluştu.Bu lekeyi mazot'la temizlemek istedim çıkmadı.Bu beyaz lekeyi nasıl silebilirim acaba...
Yardımlarınızı bekliyorum.....
-
Plastik koruyucu sprey ya da sütler yardımcı olabilir Özcan...
-
Merhaba
Sonax ın herhangi bir bayisine gidip plastik yenileyici ile silmelerini söyleyin.Kesin çözüm.Dışardan alabileceğiniz muadili bir ürün bilmiyorum.Belki ayakkabı boyası :D
-
Nafiz abi peki ön camın önündeki hava çıkışının
o civarda azcık derin çizikler var oraya o malzeme
ile müdahele etsem olurmu?
-
aynı lekelerden bende de oldu uğraştım çıkaramadım çözüm bulursan ve paylaşırsan çok sevinirim...
-
tazyikli suyla yıkana yıkana çıkar şahsen ben öyle yapıyorum.plastiğe cila bulaşıyor her ne kadar dikkat etsemde ama 2 günde bir yıkıyorum çıkıyor.
-
jant temizleme sıvınız varsa bir süngere bir pparça sıkın ve leke olan bölümü silin tertemiz olacaktır
-
ya valla benim kaput filmide rezalet durumda çizikler sinek izleri vs..yıkamacıda geçiremedik..bunları söken özel bi ilaç varmış onunla yaptırman lazım fln dediler..
-
arkadaşlar bu kaputla tavanı siyah renk düşünüyorum ama boyada olsun istemiyorum bunu acaba kaça maal edebiliriz bilgisi olan varmı
-
ben tavan siyah parlak folyo olarak 60 lira fiyat almıştım ..
-
evet parlak siyah folye fiyatları o şekilde benim arkadaşımın babası reklamcı ama onlarda siyah folye yok bir daha sorarım onun tanıdığı reklamcılar vardır elbette.