Ziebart, Birmot, 3M cam filmleri karşılaştırma, karar vermeye çalışıyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde geçirdiğim ufak bir deri rahatsızlığı sonucu güneşin ne kadar tehlikeli olduğu konusunda bir kez daha ikna olmuş bulunuyorum. Bundan sonra sokakta gezmeye çıktığım zamanlarda bile güneş kremi kullanacağım. Ve bunu herkese tavsiye ederim..
Gelelim araba ile ilgili bölümüne. Bazen 5-6 saat güneş altında yolculuk ediyorum, arabada sürekli güneş yemek ve UV ışınlarına maruz kalmamak için arabama koruyucu güneş filmi yaptırmaya karar verdim. Kaliteli cam filmleri %95 UV ışınlarını ve %40 sıcaklık etkisini azaltıyor araştırdığım kadarıyla..
Bu durumda aracıma kaliteli bir cam filmi uygulatmak istiyorum. Ziebart, Sonax ve Birmot'a fiyat sordum. Yanıtlarını bekliyorum.
Fakat sizden tavsiye almakta fayda var. Hangisine güvenebilirim?
Birmot koç ailem ve 2 kişi olduğumuz için araç başına 390TL + KDV fiyat verdi. Güvenlik filmi uygulayacaklarını söylüyorlar. Aslında güvenlik amacıyla ihtiyacım yok ama iyi bir ürünse belki düşünebilirim. Birmot ne marka ürün kullanıyor biliyormusunuz?
Bursa'da oturuyorum. Önereceğiniz yer varmı?
Topladığım fiyatları buraya yazıcam:
3M cam filmi uygulaması : 250TL (Korupark altındaki yıkama yerine sordum, 5 yıl garantili fakat tam olarak film modelini bilmiyorum)
Birmot güvenlik filmi: 390TL + KDV (2 araç ve koç ailem fiyatı, boya koruma, motor koruma, döşeme koruma hediyeli, garantiyi bilmiyorum, film markası belli değil)
Ziebart cam filmi: 500TL, Ön cam dahil 630TL (Ziebart'ın özel filmi, aluminyum katmanlı ve ömürboyu garantili)
Re: Ziebart, Birmot, 3M cam filmleri karşılaştırma, karar vermeye çalışıyorum
Selam Ugur.
Bu fiyatı ben tek kisi için aldım. Diğer arkadas daha ucuz çözümler ile film yaptırmaya çalışacak. Ben özellikle kaliteli olsun istiyorum. Bunu birazda saglık ve konfor mastrafi olarak düşündüğüm için kaliteli oldugundan emin olmak istiyorum.
2 kere aradım ziebarti ilkinde kapı fiyatı 589TL verdiler. İkinci aramadan biraz daha alıcı konuştum 500TL ye indiler. Garanti kredi kartlarına 6 taksit yaparız diyorlar.
2 kisi olursa 450TL ye indiriyor fiyatı.
Ben bu Cumartesi gidicem. Önce filmleri incelicem. Aklıma yatarsa direk uygulaticam. Haftaya izmir yolunda olucam gitmeden cektireyim istiyorum filmleri.
Sende niyetliysen görüşelim beraber.