Mersin Boranlar Ön Muayene Hizmeti
Arkadaşlar bu ay aracım muayeneye girecek.. bende boranlarda muayene bakımı yaptırayım dedim....Ön muayene hizmeti adında benden 140+kdv=165 lira aldılar. Hiç bir parçayı değiştirmediler. Bir kaç test yaptılar zaten aracım bu testlerden rahat geçti... bu fiyat bana fazla geldi bilmiyorum...
Boranlar Otomotiv Servis Cevap Yazısı
Sayın Ümit Berk
"Arkadaşlar bu ay aracım muayeneye girecek.. bende boranlarda muayene bakımı yaptırayım dedim....Ön muayene hizmeti adında benden 140+kdv=165 lira aldılar. Hiç bir parçayı değiştirmediler. Bir kaç test yaptılar zaten aracım bu testlerden rahat geçti... bu fiyat bana fazla geldi bilmiyorum..." yazınıza istinaden bu yazıyı tarafınıza sunuyoruz;
FIAT BORANLAR ANA BAYİSİ 1971 yılından beri Mersin'de siz Sayın müşterilerimize hizmet vermekte ve hizmetlerine devam etmektedir.
Bahsetmiş oduğunuz Muayene öncesi bakımda neler yapıldığını kısaca size tekrar hatırlatıyoruz;
1- Araç lifte alındıktan sonra 4 teker stepne dahil kontrol işleminden geçiriliyor.
2- Aracınıza ait sinyaller kontrol edilerek far ayarlarınız ayarlanıyor.
3- Aracınıza ait camsuyu,antifiriz,safsu işlemleri kontrol ediliyor, eksikleri tamamlanıyor.
4-Silecekleriniz kontrolden geçiriliyor. Aksayan bir yön var ise bunlar tarafınıza iletiliyor.
5-Aracınıza ait motor no tarafımızdan okunarak resmi bir rapor olarak tarafınıza sunuluyor. Bu sayede TürkTüv İstasyonlarından motor numaranız okunamıyor diye 2.birkez dönme imkanınız ortadan kaldırılıyor. Zira 2.kez geri dönme sonucunda kuruma ödemiş olduğunuz 123 TL vb TEKRAR ödemek zorunda kalacağınız sizin tarafınızdan biliniyor.
6- Aracınıza aynı anda 4 tekerinize ait amortisör testi + Fren Testi + Elfreni testi yapılıyor. Sonuç size rapor olarak sunuluyor. Siz testin sonucunu gözlerinizde görme imkanına sahip oluyorsunuz . Bu cihazımızın Türkiye'de sayılı servislerde olduğunu hatırlatmak isteriz.
7....
Yukarda bahsetmiş olduğumuz çalışma süresince ;
Kaporta Teknikeri + Mekaniker Tekniker + Elektrik Teknikeri + Trim İşini üstlenen ustamıza ek olarak Kalite Kontrol Uzmanımız ve Servis Teknik Uzmanımızın ardından yıkama personelimizinde çalıştığını düşünürseniz, Alınan 140 TL + kdv = 165 tutarın kdvsinin Maliyeye (Gelirler Genel Müdürlüğü'ne) yatırıldığını bilirseniz SORUNUNUZ CEVABINI rahat bir şekilde almış olacağınızı ümit ederiz. Ayrıca Sistem kayıtlarımızda sizin bahsetmiş olduğunuz muayene hizmetine rastlanmamıştır. Kayıtlarımızda sizin aracınız 33B0882 Plakalı araç görünüyor. Eğer araç plakası farklı ise bilginizi rica ederiz.
Aşağıda bilgi olarak dönen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Benim yukarıda bahsetmiş olduğum sadece motor no okunamamış araç için değil far,el freni, fren, amortisör, ön düzen ayarı vs kontrollerin geneli içindir.
Boranlar Otomotiv Servis Müdürü / MERSİN
Tuncay Şahin
Tel:0-324 358 16 06