12 temmuz pazar
Saat :16:30
yer: Ankamall üst giriş otoparkı en sonu ..
tüm Ankaralıları bekliyoruz
Printable View
12 temmuz pazar
Saat :16:30
yer: Ankamall üst giriş otoparkı en sonu ..
tüm Ankaralıları bekliyoruz
eğer başka biyer istenirse de olabilir ama vaktimiz az hemen karar versek iyi olabilir
1-Erdem bozdağ
2-romeo_er2
3-ferojan
4-ryu06
5-femoli?
erdem kardes pazar bahcelı 7 Bp de gorusmek uzere
1-Erdem bozdağ
2-romeo_er2
3-ferojan
4-ryu06
5-femoli?
6-ZAK1980
hadi ankara gösterelim kendimizi :)
arkadaslar eger sayımız artarsa beşevler burgerada gıdebılırz. cunku orada sorun olabılır park eger kı sayı yuksek olursa
Evet eğer sayımız 10-15 gibi rakamlara çıkarsa arabaların daha rahat durabilceği biyer de belirleyebiliriz
Arkadşlar bu kadarmıyız yahu....... Yokmu daha beni seç diyen haydi gençlerrr. Eğer kalabalık olursak çayyolu minesera starbuck a gidip kahvelerimizi yudumlarken araçlarımızda güvenli bir şekilde elimizin altında durur. Gayet nezih ve bizbize oluruz... Fikrime katılmak istiyen varsa lütfen parmakları görüyüm:)
Birde ank ikamet eden arkadaşlarınıza cep, msn, özel msjlada ulaşsak ii olur sürekli girmeyen ark larda var sitemizde.
bana heryer uyar beşevler burger fix modifiyecilerin buluşma noktasıdır.. :D
Tam kesin olmamakla birlikte (katılma) Bp bence çok klişe oldu 106 ve saxo ların buluşma noktası artık orada olanlara dalga geçiyorlar bence başka yer seçin bir de Pazar saat 12 :S ne yaptınız ben o saatlerde gözlerimi yeni yeni açmış oluyorum :D
Abi hafta sonu eskişehire kaçıyorum. oradanda bursaya geçecem.. :(
inşllah bidaki sefere..
Hayırmı sendemi geeceksin yoksa .. Valla gelmeyi isterim ama saat uymaz benim bir pazarım var valla 12:00 da ben hala uyuyor oluyorum :D Ama bellide olmaz bir atraksiyon olursa sonrada katılabilirim ;)
Özelden yolladım ;)
evet abi dünden ankara mevzusu geçtide gideriz fLn diye hem hanımda orda onu aLmaya geLeceğim pazar günüde bi aksiLik oLmazsa çıkar geLirim inş. abi türkceLL ini yazdım onu açık tut :D bu arada ferhan nıda bir görecem benim sisLeri nasıL satar soracam artık kendi sisLerinimi verir biLmem :D Hava durumunda eLmadağdan sonra kayseriye kadar sis var diyorLar :D:D
1-Erdem bozdağ
2-romeo_er2
3-ferojan
4-ryu06
5-femoli?
6-ZAK1980
7-İmdesign??
ben de gelmek isterdim de, bugun antalya'ya gececegim, iyi aktivitiler simdiden : )
oğlum biraz hasta düzelirse bende katılırım.
ağa bizim iş yaLan oLmaz üzere :) işim çıkacağa benziyor oLursa bir ihtimaL geLmeye çaLışacağım