Selam arkadaşlar aracın açık kalan camlarını kumandadan kapatma şansımız sonradan varmı sanırım bazı modellerde var bende 2009 FUN var buna yapılabilirmi acaba yada sonradan bu özelliği yaptıran varmı
Printable View
Selam arkadaşlar aracın açık kalan camlarını kumandadan kapatma şansımız sonradan varmı sanırım bazı modellerde var bende 2009 FUN var buna yapılabilirmi acaba yada sonradan bu özelliği yaptıran varmı
anahtarın kapıları kapat tuşuna uzun süre basarsan kapatır.Ama camlar tam kapanıncaya kadar basman gerekli
Ayrıca terside oluyor.Açma tuşuna uzun basarsan camlar acılır.Bu sıcakta iyi oluyor.
Kapılarla camı acıyorum,biraz bekleyim araçın içi havalandıktan sonra biniyorum süper oluyor.
iyi güzelde bu benim araçtamı yok yaw sadece bu özellik hangi modellerde var arkadaşlar. ve tam tarif edermisiniz deniyecemde saygılar.
Dynamic almak için bir sebep daha :) Funlarda arka cam otomatik olmadığı için olmuyor.
Sonradan yapılmıyormu bu yahuuuuu bendede 09 fun var bende istiyorum bu özelliği
bende var süper güzel bi özellik valla..araca binmeden sıcağı biraz atsın diye uzaktan indiriyorum bütün camları güzel oluyo valla..
tamamen yazılısal sanırım servise danışıcam yapılabilir diye düşünüyorum umarım olur
Dynamic + konfor paketlı olması gerekıyor
adaş mrb,bende de 2009 dynamic var:) Arkadaşların dediği gibi arka camlar da ön camlar gibi otomatik.Kumandada kapı kilit tuşuna sürekli basınca camlar kapanıyor. Açılma durumu da aynı...
evet arkaların otm. olması gerekiyor..
Bu konu daha evvelde açıldı araştırırsanız tüm detayları bulabilirsiniz.
4 cam elektrikli modellerde var. sonradan eklenme konusunu bilmiyorum. o konuları araştırırsız orda vardı hatırladıgım kadarı ile cevabı.
arka camların otomatik olmasada sonradan aksesuarcılardan alacağın cam kaldırma modülü ile bu sorunu halledebilirsin serviste bu iş için çok fazla ücret istiyorlar sanayide iyi bir oto elektrikçisine danış parçayı femolidende alabilirsin onda olması lazım...
Lütfen arama yapmadan konu açmayalım
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-aciliyor.html