Merhaba arkadaşlar 1 aylık gp (Grande Punto 1.4 Dynamic Dualogic )kullanıcısıyım başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istedim.aracı 1 ay önce ekspertiz yaptırarak (kantarcılar fiat servisi) aldım aracım 2007 model fakat trafiğe çıkış 08/2006 çıkışlı , aracı aldığımda (06/2009) garantisini uzatmamışlardı bende ekspertiz yaptırdığım yere aracın garantisiniz uzatabilirmiyim dedim hayır uzatamazsınız garantisi 08/2008 de bitmiş dediler...araçta bir prblem çıkmadı ve aracı aldım :motorcu: fakat bu hafta ''clutch overheated'' ve '' check transmission, see hand book '' uyarıları aldım bunlar çok kısaydı 15 snye sürdü ve araçtan hiç bir şekilde bir tepki almadım sadece uyarı verdi okadar ...acaba aşırı sıcakta ve trafik yoğunluğundan olabilrmi diye düşündüm ama içime kurt düştü :uhm00000: bugün aracı özkar fiat a götürdüm uyarıları söyledim aracın garantisi yok dedim ve bana ne dediler biliyormusunuz aracın garantisini uzatabilirsiniz 08/2010 yılına kadar resmen şok oldum kantarcıların nasıl bir servis olduğunu da anlayamadım tabii bu bana 726 ytl ye maaloldu :vertag00:.şu an aracım serviste kaldı debriyaj balatalarında ve sisteminde proplem varmış normalde 80.000 km de değişmesi gerekiyormuş bakalım ne olucak :worthy00: yarın haber vericekler garanti kapsamında yapıcaklarını umuyorum :bye20000: