-
Satılık orj. Grande punto far
-
Daha orjinali satabilen görmedim sakla sonradan angeli satarsın. İyi satışlar :)
-
zaten ne çektiğsek ayaklardan çektik dün küçük bir kaza geçirdim sol farın ayağı kırıldı başka bir şey yok ama gözelim farda plastik ayakla bağlanırmı birde kompile değişiyormuş aslına bakarsan yasin arkadaşımın ilanını görünce sevindim keşki foto olarakta koysaydı ...
-
Alıntı:
SeaMaN Nickli Üyeden Alıntı
yasın hayırlı satışlar angelleri nerdn aldın ya insan bı haber verir :) kendine iyi bak
-
-
fotoları koydum arkadaslar, ayakları sağlam...
-
Hocam selamlar
biliyorum gayet ucuza veriyorsunuz zaten ama ben bu farlari parcalayacagim. Far canagini kesip mercek falan monte etmeyi dusunuyorum. Beceremzsem cop olacak :)
O yuzden butce olarak cok acilmak istemiyorum. Son fiyat nedir dusundugunuz?
-
-
takım olarak satıyosun galiba tanesi 100 tl ye geliyo.ben almak istiyorum.
-
nerdeyse 1 sene geçmiş ama sorayım genede sattınızmı ?
-
Walla konuyu cortlatıyorum ama yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim. Bu farların ayakları kırıldığı zaman, kırılan ayağın yerine far değişmeden yeni ayak takılabiliyormu??
-
Alıntı:
alperyonar Nickli Üyeden Alıntı
Walla konuyu cortlatıyorum ama yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim. Bu farların ayakları kırıldığı zaman, kırılan ayağın yerine far değişmeden yeni ayak takılabiliyormu??
-Japonla güzelce tutturuyorsun
-Kırılan yeri yorgan ipiyle iyice sarıyorsun (kırık yerin biraz üstünden başlayıp aşşağı doğru)
-İpin üzerini dolduracak şekilde tuz döküyorsun
En son olarak tekrar ipin tamamına japon döküyorsun (ip ve tuz kemikleşiyor ) ;)
-
Peki sanayide fiberciler yapabilirmi??
-
bir de plastik kaynak yapanlar var diye duymuştum.
-
İsteyen varsa bende de orjinal farlar duruyor. Bende satabilirim.
-
Alıntı:
alperyonar Nickli Üyeden Alıntı
kırık ayaklar elindeyse plastik kaynakla yapılıyo
-
slm
arkadaslar ban sag far lazım elınde olan varsa goruselım cıkma lazım sıfırları cok para ya yardımcı olsun bırı bana yasın sendekıler duruyormu hala...
-
ersın bana bırı lazım satarmısın bana sag farı