MAVİ GÖSTERGELER ve HÜSSO
Hüssonun yanındaydım geçen hafta ve arabamın içini nerdeyse farklı bir dünyaya çevirdi.Ellerine sağlık bu işin uzmanı bence zatende başkada bu işi yapan yok sanırım varsada herhalde hüsso kadar ucuza yapmıyordur..150 Tl para verdim digital klima olduğu için arabam, arabayı gece görünce az bile vermişim dedim valla..Arabayı sabah erkenden verdim akşama doğru aldık büyük emek ve uzun zaman alıyor..Neyse HÜSSO ya teşekkürler..Size tavsiyem o klasik gösterge ışıklarından bir an önce kurtulun inanın sanki yeni bi araba almışgibi oılacaksınız..haaa ben zaten manisadayım ulaşmak kolay oldu hüssoya siz nasıl ulaşırsınız bilmem ama hüsso bunun çaresini bulur sanırım....Sıra farlarda bakalım...onuda hüsso yapacak...sonra ses sistemi onuda hüsso yapacak:)Resimleri koyucam en yakın zaman da ama boş verin resmi o arabanın içine akşam girmek o güzelliği birebir yaşamak gerekiyor.Bu arada sakın ola 1,4 dynamic 16V Starjet Grande Punto ya Lpg taktırmayın ben taktırayım dedim tekrar söktü bayi bu motorlarda randuman alınamıyormuş diye araştırma yapmış...